Touch Flo 2D - Manilla 2D
som ešte celkom čerstvý majiteľ HTC Touch Pro a rád by som vyskúšal Manillu ale čo som našiel a nainštaloval nefungoval korektne resp sa celá zobrazil iba v 1/4 hornej obrazovke ( zvyšok 3/4 obrazovky zostala čierna). A nejak si neviem ani rady s odinštalovaním toho Manilla. Pri pokuse mi vždy vypíše chybu: Manilla 2D was not complety removed. Do you want to remove it from the list of installed programs?
Takže by som potreboval poradiť ako odinštalovať Manillu 2D a nájsť korektnú verziu. Rád by som manillu 2D s pôvodným čiernym dizajnom ako je Touch Flo 3D.
Predom ďakujme
PS: teraz som si všimol že aj ikona taskmanagera vhornej časti obrazovky je oveľa menšia a aj menu nastavenie hlasitosti je posunutá do hornej časti obrazovky.
Takže by som potreboval poradiť ako odinštalovať Manillu 2D a nájsť korektnú verziu. Rád by som manillu 2D s pôvodným čiernym dizajnom ako je Touch Flo 3D.
Predom ďakujme
PS: teraz som si všimol že aj ikona taskmanagera vhornej časti obrazovky je oveľa menšia a aj menu nastavenie hlasitosti je posunutá do hornej časti obrazovky.
Manilu 2D na Touch Pro nerozchodíš, neboť je jen QVGA. To je ta čtvrtina na VGA displeji. Volit můžeš jen mezi verzemi TF3D (manila 3D) a ty radím flashovat přímo s ROM.
VGA verzia http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=429224 ale nie je uplne funkcna tusim.
Odinstalovat HR:) Najprv musis mat asi vypnutu manilu restart a potom skus.
Odinstalovat HR:) Najprv musis mat asi vypnutu manilu restart a potom skus.