Fingerkeyb 2.1
tady to mas [odkaz, pro zobrazení se přihlaste]- pokud neumis upravit 2 textaky tak je to pak spatny
Moc ti děkuji. Samozřejmě, že bych dokázal upravit txt soubory, ale musel bych napřed vědět který :-). Jsem čerstvým majitelem Diamonda a předtím jsem nic podobného neměl, takže se teprve učím a sháním co a jak. Tak se nezlob, že i třeba pro tebe triviální věc neudělám. ;)
je to pro VGA - sam mam Touch Pro - jinak se upravuji
[color=red]skin-02-vga-port-07-cze.txt[/color]
[color=red]skin-02-vga-land-07-cze.txt[/color] - ty jsou ve slozce [color=black]/Program Files/FingerKeyb/Skins/[/color]
kde prepises jen [color=green]y[/color]->[color=green]z[/color] a [color=green]Y[/color]->[color=green]Z[/color] a obracene
je to prakticky stejny jako pokud upravujes treba preklad programu na PC * pak je potreba prepnout na jinou klavesnici a pak z5 na [color=black]FK[/color] aby se provedly zmeny
[color=red]skin-02-vga-port-07-cze.txt[/color]
[color=red]skin-02-vga-land-07-cze.txt[/color] - ty jsou ve slozce [color=black]/Program Files/FingerKeyb/Skins/[/color]
kde prepises jen [color=green]y[/color]->[color=green]z[/color] a [color=green]Y[/color]->[color=green]Z[/color] a obracene
je to prakticky stejny jako pokud upravujes treba preklad programu na PC * pak je potreba prepnout na jinou klavesnici a pak z5 na [color=black]FK[/color] aby se provedly zmeny
Dík, je to v pořádku, vše mi už funguje, jak jsem chtěl, já jen nevěděl, co a kde se musí změnit, aby se ta klávesnice předělala na QWERTZ. Z toho, co jsi mi původně poslal jsem to pochopil. Ještě jednou ti moc děkuji za pomoc a ochotu :)
Abych trošku prodloužil život tohoto topicu - umí FingerKeyboard pracovat s mrtvými klávesami? Tj. samotná čárka a háček.
Jde o to, že na klávesnici nejsou písmenka jako ň nebo ů... což je problém.
Jde o to, že na klávesnici nejsou písmenka jako ň nebo ů... což je problém.
melo by to jit - staci nahradit jakykoliv znak, ktery nepotrebujes, treba na [color=green]Ú ň ů[/color] si nadefinuj na prislusne tlacitko v *.TXT v predchozi odpovedi
Já jsem spíš myslel něco jiného - když chci např. napsat ň, stisknu klávesu pro háček a pak klávesu pro n. Klávesnice pak místo těchto dvou znaků napíše nový znak ň. V takovém případě se ten první háček nebo čárka často ani nevypíše, až to upravené písmenko za tím.
Edit: asi se o tom pobavím ve fóru na xda-developers. Opravdu toto nikomu na "českém" rozložení kláves nevadí?
Nechápu, jak můžou prezentovat české rozložení na FingerKeyboard, když neobsahuje všechna česká písmenka a ani není způsob, jak je tam napsat.
Edit: asi se o tom pobavím ve fóru na xda-developers. Opravdu toto nikomu na "českém" rozložení kláves nevadí?
Nechápu, jak můžou prezentovat české rozložení na FingerKeyboard, když neobsahuje všechna česká písmenka a ani není způsob, jak je tam napsat.
Mám takový porblém, nainstaluju tuto klávesnici, nastavím, provedu soft reset, ale když si jí chci vybrat tak to prostě nejde... Letter Recognizer, Block Recognizer a Keyboard fungují... Ovšem pokud vyberu FingerKeyb, tak mi tam naskočí normální klavesnice a ani se finger keyb nevybere... to samé se mi stalo s WHC klávesnicí...