Nestálo by za to založit samostatná vlákna na nastavení problematických věcí P750ky a na řešení nejčastějších problémů? Vetšinou to je ve vlákně obecné zkušenosti, ale to má cca 130 stránek a tím se prokousat, to je výkon. Kdyby fungovalo hledání, které zobrazí výsledek přímo na stránce, neřešil bych to, ale za stávajího stavu..
No, upřímě... není to špatné, to co jsi napsal.
Ale musím teda říct, že hledání - "Rozšířené hledání" funguje. Co jsem zde hledal, vždy jsem našel odpověď. A to vždy, myslím vždy :)
Můžeš přece hledat:
1. Ve všech diskuzních fórech
2. Rychlé hledání v konkrétním fóru
3. Rychlé hledání v tomto tématu
Ale dobrá.
Já bohužel nejsem vlastníkem P750. Ty ano. A tak co by jsi řekl, kdyby jsi byl jmenován "Hlavní technickou podporou v sekci Asus P750" kde by jsi měl na starost toto vlákno (název upravím, pokud souhlasíš)
Ale musím teda říct, že hledání - "Rozšířené hledání" funguje. Co jsem zde hledal, vždy jsem našel odpověď. A to vždy, myslím vždy :)
Můžeš přece hledat:
1. Ve všech diskuzních fórech
2. Rychlé hledání v konkrétním fóru
3. Rychlé hledání v tomto tématu
Ale dobrá.
Já bohužel nejsem vlastníkem P750. Ty ano. A tak co by jsi řekl, kdyby jsi byl jmenován "Hlavní technickou podporou v sekci Asus P750" kde by jsi měl na starost toto vlákno (název upravím, pokud souhlasíš)
To máš pravdu, ale.. Když hledám, zadám hledaný výraz, zadám pouze P7xx sekci, a vyjede mi vlákno Obecné zkušenosti s P750kou.., ale ne na té stránce, kde se hledaný výraz nachází, takže musím procházet celé to 130 stránkové vlákno :(
EDIT: aha, rychlé hledání v tomto tématu, to je, co potřebuji, tak pardon a díky za radu ;)
EDIT: aha, rychlé hledání v tomto tématu, to je, co potřebuji, tak pardon a díky za radu ;)
No vidíš... :)
Je třeba zvolit jestli se výsledek zobrazí jako "Příspěvky" nebo "Témata"
No ale to nemění nic na situaci k Tvém návrhu o vlákně "NASTAVENÍ P750 a řešení problémů" :)
Jdeš do toho nebo to zde můžu zamknout?
Je třeba zvolit jestli se výsledek zobrazí jako "Příspěvky" nebo "Témata"
No ale to nemění nic na situaci k Tvém návrhu o vlákně "NASTAVENÍ P750 a řešení problémů" :)
Jdeš do toho nebo to zde můžu zamknout?
Já mám 750ku chvíli a nevím, co bych sem zatím psal. Jinak jsem to myslel tak, že když někdo zjistí nějaké řešením jako např. vypnutí stat. navigace, založí téma Vypnutí stat. navigace P750 a tam se to napíše. Tož tak, takže to prosím zamkni.
Tož tak dobrá :)
Samozřejmě pokud má kdokoli něco zajímavého a zásadního o konkrétním modulu PDA, má možnost vytvořit nové vlákno s výstižným názvem a uvést vždy
Problém:
xxxxxxxxxxxxxxx
Řešení:
XXXXXXXX
Je vždy na moderátorovi, aby posoudil, jestli to je nebo není přínosné.
Jestli bude mít někdo zájem o něco podobného, klidně mi napište SZ (nebo moderátorům z jiné sekce)
Takže zde zamykám.
Samozřejmě pokud má kdokoli něco zajímavého a zásadního o konkrétním modulu PDA, má možnost vytvořit nové vlákno s výstižným názvem a uvést vždy
Problém:
xxxxxxxxxxxxxxx
Řešení:
XXXXXXXX
Je vždy na moderátorovi, aby posoudil, jestli to je nebo není přínosné.
Jestli bude mít někdo zájem o něco podobného, klidně mi napište SZ (nebo moderátorům z jiné sekce)
Takže zde zamykám.