Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 6 z 6

Téma: Nereaguje display - iPAQ rx1955

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    May 2007
    Příspěvků
    0

    Mam tu problem s (nejspis) iPAQem rx1955. (Vypada presne takto: http://www.ioffer.com/img/item/461/157/71/iiOgf5Aio3q8LtF.jpg ).

    Znicehonic naprosto prestal reagovat display. Tzn. samotny pristroj je plne funkcni a vsech par klaves na nem funguje a dela co ma, podsviceni funguje, jen dotyky vubec neregistruje. Pristoj nikam nepadal, ani nebyl jinak poskozen, reagovat prestal display nahle (nahral jsem neco na pametovku a kdyz jsem ji dal zpatky a chtel tuknout na display, tak po zapnuti ze sleepu najednou nic).

    Poradite nekdo, co s tim? Odesel display ci nejaky chip, nebo je to nejak opravitelne?

    Diky!
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Dec 2006
    Příspěvků
    409

    Zkus jít do settings/system/screen a zkus dát kalibraci, když nepujde, mačkej třeba zařízení různě po stranách, jestli to není nějakým kontaktem.
    Ale podle všeho ti odešla dotyková vrstva, jestli je to "jen" tak, z ničeho nic...Ještě bych dodoručil udělat Hardreset, jestli to není třeba i nějakou aplikací, ale má to nevýhodu, že pokud je špatná dotykovka, už se pak jen tak nedostaneš přes kalibraci LCD..

    Zkus se podívat na ebay či tak, jestli jí tam neseženeš (tags touch screen, digitizer), páč tohle nechat opravit už se citelně nevyplatí...
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    May 2007
    Příspěvků
    0

    Do kalibrace jsem se stejne nemohl dostat, protoze Start byl pristupny pouze z displaye. Ale zkusil jsem pred chvili i hard reset a po druhem resetu (ne hned, asi az po 5 minutach) mi display parkrat zareagoval, ale nedostal jsem se ani pres uvodni kalibraci. Ted zase nedela nic.
    Po stranach to zkousim mackat, ale take nic...

    Asi blby dotaz, ale co jsi myslel jestli na eBayi nesezenu?
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Dec 2006
    Příspěvků
    409

    No jo, to je ono

    ..Jj, no, LCD máš v pořádku, ale nad ním je "tenoučká" aktivní dotyková vrstva - DIGITIZER, no a ta je špatná..

    třeba tady, ale to je dotykovka i s LCD... LINK

    nebo tady

    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    May 2007
    Příspěvků
    0

    OK, diky moc... Takze jinak s tim asi nic delat nejde, co?
    Kdyztak za tech $23 je dobry i samotny display, jen jestli ho tam dokazu pridelat. Mrknu po te vrstve jeste.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Dec 2006
    Příspěvků
    409

    23 doláčů je fakt dobrá cena i na digitizer, a tohle má navíc lcd No zkus se mrknout, jestli to neseženeš i někde blíž


    Jj, zvladneš, je to jak lego, jen to chce přislušný šroubovák..Kdyby jsi s tím pak měl problém, třeba napiš SZ
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. display nereaguje na dotyk
    Od bagos v sekci Touch Diamond2
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 23-03-2010, 11:21
  2. Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 18-06-2009, 19:38
  3. acer n50 - nereaguje Display
    Od Tommek v sekci Acer
    Reakcí: 16
    Poslední příspěvek: 24-05-2007, 11:56
  4. Asus A632 display nereaguje na dotek
    Od Ajatin v sekci Zbývající zařízení Asus
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 12-11-2006, 21:29
  5. HP iPAQy rx1950 / rx1955 - levné a s WiFi
    Od Zdenek Malinsky v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 9
    Poslední příspěvek: 15-09-2005, 13:42