Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 17

Téma: WM 6.5 sestavení 23001 CZ

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Mar 2008
    Příspěvků
    16

    [h]Nová ROM WM 6.5 build 23001 CZ[/h]

    Tak jsem dokutil ROMku sestaveni 23001.
    Download zde:www.megaupload.com/?d=CZG9WKHR]

    Screeny:



    Podrobné info,obrázky,video doplním večer.


    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    May 2008
    Příspěvků
    200

    pěkné!!!! pokud nepudu zítra do práce .)) tak to otestuji!

    EDIT: dej prosím link na stažení! dík
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    159

    Pokud bys potřeboval s něčim technicky pomoct tak dej vědět. Já mám teď nějaký osobní problémy tak nemám vůbec čas na práci na ROM
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Nov 2005
    Příspěvků
    332

    Tak to asi vyzkouším hned .
    Nějaký výpis toho, co je v ROM atd.? Případně jak to vidíš do budoucna? Koukám, že je venku build 23001.
    EDIT: Aha, není link
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Mar 2008
    Příspěvků
    16

    Zdravím link jsem nedaval protože potřebuju trošku zkušený testery. Pokud bych dal link veřejně tak budu odpovidat na tunu zbytečných dotazu. Čili pokud ma někdo opravdu zajem o testovaní. Tak prosím pište na ICQ 146936985. Diky

    Zatím je v ROM implatovaná Manila 3D v2 a vše co k ní patři.

    Pokud by se chtěl někdo připojit k překládání tak písnětě taky na ICQ diky.

    PS. Chodím do rachoty a mám rodinu tak se neděste že hned neodepíšu.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Mar 2008
    Příspěvků
    16

    Přidán odkaz na sestaveni 23001 CZ viz prvni post.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Nov 2005
    Příspěvků
    332

    Stahuji, připomínky budu psát přímo sem, jestli mohu.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Nov 2005
    Příspěvků
    332

    Předem bych chtěl velice poděkovat za odvedenou práci na této ROM - konečně první WM 6.5 v CZ .

    Mé připomínky (budou se postupně rozšiřovat)
    - TF3D v2 startuje šíleně dlouho
    - Ukazatel baterie se mi nelíbí
    - Nastavení \ Osobní \ Telefon - nějak mi blbne toto nastavení, nelze zavřít pomocí OK
    - Uvítal bych možnost vypnout popup menu by HTC - dávám přednost nabídek klasických WM 6.5
    - To samé i u notifikací, to nové od HTC mi nesedí
    - Nastavení zvuků také nelze potvrdit, stejně jako nastavení telefonu. Zdá se mi to celkem jako zásadní problém.
    - Lze nějak přepnout na klasický dialer?
    - Po instalaci je nastavena angličtina jako výchozí jazyk.
    - V nastavení klávesnice Touch Input jsou některé volby prázdné.
    - Na plno místech je mix češtiny a angličtiny.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    Mar 2008
    Příspěvků
    16

    Diky za připominky. Rano se na to mrknu. Je to přece jen beta. Rano nahodím čistou ROMku bez manily jen holej OS. (je to celkem kalup žadný čekaní na otevření okna :-D)

    PS. Prosím te hod mi do PM kde se nachazí ten mix češtiny a angličtiny (krom nabídky start, tu jsem jeste nedodelal)
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Nov 2005
    Příspěvků
    332

    Jinak jsem byl ve městě a kromě telefonování se s telefonem nedá nic dělat. Když otevřu seznam zpráv a chci nějakou konkrétní otevřít nebo udělat novou, tak to prostě nejde - takže zprávu si neodešlu.
    Pak se mi také stalo, že nejde zmačknout start , nechápu.

    OK, tu CZ-EN pošlu do PM, ale je to hlavně u věcí HTC.

    PS. kéž bych se také naučil kuchtit .
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Občasný diskutér
    Registrace
    Nov 2007
    Příspěvků
    53

    Super, češtinu bych uvítal taky. Mám EnergyROM 'Magic' Standart build 23001 a jsem s ní velice spokojen. Sice mi tam občas něco někdy nejde ale po softresetu to zase funguje. Zkouším tam pořád nějaké nové programy a nastavení, tak to bude asi tím. Proto ze zeptám. Když už je čeština tak to tam nejde nějak dohrát dodatečně? Vůbec tomu nerozumím tak se ptám asi blbě. Nejdou ty jednotlivé MUI přepsat? Zkoušel jsem to takhle s MUI z jiného buildu a něco se počeštilo, některé nešli přepsat a některé způsobili úplný krach systemu. Pomohl až hard reset. Tak jsem zjistil, že tudy cesta nevede. Ale Sunnysoft to tam taky dohrával dodatečně a tak tu určitě nějak jde. Ale o to tady asi nejde, počešťovat konkurenci. Ale i přesto si myslím, že by to spousta lidí uvítala nezvykat si na jinou ROM ajen si to svou počeštit. Tak mě prosím nekamenujte
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Nováček
    Registrace
    Jul 2009
    Příspěvků
    4

    Nemohl bys prosím někde uveřejnit jak se taková romka kuchtí.

    Dík
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    kresomysl_ce4you
    Guest

    Ten link nefunguje. Ale stejne asi bude lepsi az budou odstraneny ty bugy, ze?
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Nováček
    Registrace
    Sep 2008
    Příspěvků
    6

    link je funkční, akorát odkaz je špatně vytořený

    http://www.megaupload.com/?d=CZG9WKHR
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Feb 2005
    Příspěvků
    199

    Nevíte jak dostat češtinu do win 6.5 verze 23003. Konkrétně mám EnergyROM 3.0 magic
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. [ROM] CSY WM 6.5.3. sestavení 28205
    Od Jchym_ce4you v sekci Touch Pro
    Reakcí: 25
    Poslední příspěvek: 10-01-2010, 17:51