Poslání SMS na jiné číslo, než označené jako mobil
Mám u kontaktu číslo mobilu (domácí) a číslo do práce (taky mobil). Jak mám ale poslat zprávu na to druhé číslo? Nabízí mi to jen odeslat na mobilní domácí číslo, při psaní sms mi to u příjemce taky nabídne jen to mobilní domácí číslo. Jak na to? Díky
Tak na tom jsem si před pár dny také vylámal zuby... Nejen, že jsem nakonec se staženým ocáskem skončil u bídného přepsání čísla ručně, ale když mi přišla odpověd a já dal Reply, tak se zpráva opět automaticky poslala na to hlavní (a v tuhle chvíli nesprávné) číslo... Jak z toho ven nevím, nepřišel jsem na to.
To je asi nejaka specialita souvisejici s TF, ne? Me to na Voxu a HP 514 normalne funguje. Muzu u kontaktu vybrat ze vsech cisel, ktera jsou u nej ulozena.
Porad ho taham s sebou a jednou ho necham doma a hnedka je potreba. Takze az budu doma, vyzkousim. SMS posilam hlavne z HP 514, kde to jde, takze me toto prekvapilo a myslel jsem, ze to ma nejakou souvislost s TF.
Stačí při psaní zprávy tapnout TO: a zobrazí se klasické WM kontakty. Tam už to funguje jako "za starých časů" tedy po tapnutí na kontakt který má více čísel se tato zobrazí k výběru.
Odpovídání by mělo fungovat i z TF3D na číslo, ze kterého odpovídaná zpráva přišla.
Odpovídání by mělo fungovat i z TF3D na číslo, ze kterého odpovídaná zpráva přišla.
Takže teď jsem doma dobil Treo a vyzkoušel. Ať se píše do adresního řádku rovnou, tzn. že zadávám znaky např. Malins.....nebo zadávám přes Menu - Add recipient, tak se dává na výběr veškeré telefonní číselnictvo a je lhostejno, zda jde o m, h nebo w. Tedy funguje to i na Profii, nejen na standard.
I když možná Palm na tomto zapracoval a vylepšil.
I když možná Palm na tomto zapracoval a vylepšil.