Cas pro doruceni sms, nedostupny prijemce
Sem tam se mi stane ze posilam sms nekomu, kdo je mimo signal nebo je off. Za cca pul hodiny me prislo ze zprava nebyla dorucena, ci tak nejak. V htc jsem nikde nenasel polozku pro nastaveni doruceni sms. V predchazejicich telefonech series40 i symbianu sla nastavit nejaka doba po kterou se ma operator pokouset dorucit sms. Az bude prijemce online. Ale v pda htc nic. Nic takoveho nebilo v WM5 ani v WM6.1. Nenasel jsem ani zadny tweak ktery by umel tohle nastavit. Vetsinou jsem na telefonu mel dobu max. Coz bylo asi 5 dnu. Asi. Chtel bych maximalni dobu.
No to je snad normální. Pak když je dotyčný online a SMS mu dojde, tak tobě přijde zpráva, že byla doručena.
Jenze bych rekl ze to vypada na nastaverni na 1 hodinu. Pote uz neprijde. Tomu co jsem posilal sms, jsem byl u nej, asi tak 2 hod po odeslani sms, mel vypnuty telefon. A doted me neprisla sms o doruceni. A ze by od vcerejska od 5 hodin odpoledne nezapnul telefon? Tim ze v pda neni polozka o delce, casu, pokusu o doruceni bych rekl ze to neni na max. dobu ale na min.