Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 11 z 11

Téma: TomTom7 a sekání hlasových pokynů.

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Jan 2007
    Příspěvků
    0

    Předem se omlouvám, jestli to tady na fóru někde je, ale já to nenašel. Ten problém jsem na nějakém fóru četl, ale teď, když to chci řešit, tak to najít nemohu. Byla tam odpověď na mou otázku a ta zní:

    Při spuštění navigace a při provozu, se hlasový pokyn sekne a pokračuje v hlášení dále, nevíte co s tím. Hledal jsem to i na XDA, ale opět nenašel. Je to otravné.

    Četl jsem o tom jako o problému na PDA Diamond 2.

    Poradíte ??
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Nováček
    Registrace
    Mar 2007
    Příspěvků
    0

    :yes: :yes:
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Jan 2007
    Příspěvků
    0

    Bohumil Stejskal: pane, já převelice děkuji. :yes:
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Jul 2009
    Příspěvků
    2

    pane a co máte za verzi TomTom. testoval jsem Western_and_Central_Europe a taky se kouše. Ale co bylo nejhorší, že načtení trasy třeba do Stutgartu trvalo až 5 min. A při potřebě rychlého přepočtu, třeba zácpa na dálnici, tak než došlo k načtení tak dálniční sjezd jsem již přejel. díky
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Jan 2007
    Příspěvků
    0

    To co mám v podpisu.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    273

    Možná tím někomu pomůžu, možná jen ze sebe udělám lamu...už jsem sem chtěl psát, že mě fix vůbec nepomohl...až jsem nakonec zjistil, že se po instalaci toho fixu, musí TT spouštět novým zástupcem, nikoliv původním exáčem.Měl jsem zato, že ten fix jen opraví nějaké soubory a ne, že se to pak spouští nově vzniklým exe souborem.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Jan 2007
    Příspěvků
    0

    Také se mi to tak povedlo, ale když dělám novou instalaci, tak nainstaluji program, nakopíruji hlas a pak dám fix a je to na jednu ikonku, zástupce se už netvoří.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Oct 2005
    Příspěvků
    43

    u mě audiofix bez problémů...a na původní odkaz, jen je potřeba nainstalit framework 3.5
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    Sep 2009
    Příspěvků
    2

    Jsem v tomto naprastý laik, jak mám nainstalovat hotfix? stačí, když odzipovaný soubou překopíruji do složky v Diamondu 2 Tomtom? když jsme pak kliknul na setup, otevírala se mi vwebová stránka s programem. Je to tak správně? moc díky
    :?: :?:
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Nováček
    Registrace
    Mar 2007
    Příspěvků
    0

    Pane kolego z toho raru ( co je výše ke stažení ) vycucnete ten .cab soubor, poté si jej šoupnete do Diamonda a poté spustíte klepnutím Následně nakopnete TomTom. :yes:
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Nováček
    Registrace
    Sep 2009
    Příspěvků
    2

    Díky! Už to konečne šlape.Chyba byla, že jsem to rozbaloval v počítači a pak přenášel do diamonda2. Chtělo to přenést a pak rozbalit. A taky jsem musel nainstalovat ten Frame work, jak je popsáno . :yes:
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Umisteni Tomtom7 na SD kartě
    Od Neon13 v sekci TomTom
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 15-09-2008, 09:46