Pořídil jsem si P750ku a nahrál novou ROMku (WM6.5 by Pitka) a přestaly mi jít HW klávesy - tz. vytáčet pouze pomocí SW klávesnice. Vrátil jsem se tedy k ASUS ROM WM6.1 a tam to najednou nejde taky. Zkoušel jsem hledat, ale pročítat těch cca 130 stránek je na celou noc. Poradí mi někdo, kde je zakopaný pes? Předem díky ;)
EDIT: Tak jsem zjistil, že nejdou všechny číselné klávesy, pak levá a prává funkční, pak klávesa WinStart a C.. Snad to není HW vada po jednom dni užívání:?
EDIT II: po vyndaní baterky a následném resetu to zase jde, tak tedy nevím co s tím bylo:?
EDIT: Tak jsem zjistil, že nejdou všechny číselné klávesy, pak levá a prává funkční, pak klávesa WinStart a C.. Snad to není HW vada po jednom dni užívání:?
EDIT II: po vyndaní baterky a následném resetu to zase jde, tak tedy nevím co s tím bylo:?
Mám taky dotaz mě nefungujou tlačítka 5,8 a 0 už to bylo na reklamaci kde to opravili a teď už to není v záruce a zase mi to nejde tak jsem koupil novou klávesnici a stejně to nejde :sarcastic: nevíte někdo co s tím když máčknu na 5 tak to nejde, ale když přejedu třeba přes 5 a 8 najednou tak to tu 5 i 8 napíše tak já už to nechápu.
Neobnovoval jsem nic a co je to hard reset to je to tlačítko z boku, nebo se to dělá nějak jinak já tomu nerozumím jsem spíš uživatel :)
1.Joystick držet nahoru a přitom zmáčkout reset.
Vyskočí screen s dotazem o obnově, potom potvrdit dle popisu.
anebo druhé řešení
2.
- Settings / Nastavení
- System / Systém
- Default Settings / Výchozí nastavení
- Zapsat heslo "1234" a potvrdit
Několikrát je popsáno na tomto fóru. To je základní operace, co by měl uživatel WM znát.
Vyskočí screen s dotazem o obnově, potom potvrdit dle popisu.
anebo druhé řešení
2.
- Settings / Nastavení
- System / Systém
- Default Settings / Výchozí nastavení
- Zapsat heslo "1234" a potvrdit
Několikrát je popsáno na tomto fóru. To je základní operace, co by měl uživatel WM znát.
Zkus na chvili vyndat baterii, me to pravidelne dela po nahrani ROMky, kdyz to udelam s tou baterii, tak je to pak OK, jak ostatne pisu ve svem prvnim prispevku.
Tak při prvním řešení se mě na nic nezeptá a jen se restartuje a při druhém mi to po zadání 1234 napíše nesprávné heslo tak nevím už co s tím:evil:
ještě zkusím tu baterku, ale když jsem měnil tu klávesnici tak byla asi 5 minut venku tak to asi stejně nepomůže:sarcastic:
Edit: tak to taky nepomohlo s tou baterkou. Ale když zmáčknu 5 a 8 najednou tak to 58 napíše stejně tak třeba 8 a 0 tak to tam hodí 80
ještě zkusím tu baterku, ale když jsem měnil tu klávesnici tak byla asi 5 minut venku tak to asi stejně nepomůže:sarcastic:
Edit: tak to taky nepomohlo s tou baterkou. Ale když zmáčknu 5 a 8 najednou tak to 58 napíše stejně tak třeba 8 a 0 tak to tam hodí 80