HP IPAQ VOICE MESSENGER a jeho info ledka
Ahoj, stal sem se nešťastným majitelem HP voice meesengeru. Po boji si začínám pomalu zvykat, ale jedna věc mě vážně irituje. Ledka v pravém horním rohu která by měla indikovat např. zmeškaný hovor nebo došlou SMS nějak nechce komunikovat. Svítí jen při nabíjení (či nabití - červeně vs zeleně).
Máte prosím někdo tip jak ji donutit k poslušnosti. Taková drobnost a ušetří mi mnoho mačkání...
Máte prosím někdo tip jak ji donutit k poslušnosti. Taková drobnost a ušetří mi mnoho mačkání...
Od začátku, respektive úplně na začátku nevím. Začal sem do toho ládovat aplikace všetně nepoužitelné češtiny od sunnysoftu. Pak sem teda zjistil, že kvůli češtině jsou nepoužitelné kontakty. Následoval factory reset a pak sem našel recenzi tady na ce4you kde sem se dočetl, že má fungovat i po zmeškanym hovoru tak sem to zjitil...
Právě jsem přišel na velice otravnou věc u WM kterou asi znáte. Inormace o vybité baterii ztrátě dat atd. Dá se to nějak vypnout?
Děkuju Pavel
Ještě doplnění: začal sem si hrát s registrama a našel sem úpravu profilu. Tak sem nastavil blikání ledky a bliká. Ovšem jen při vytáčení. Ihned jak si přestanu volat tak skončí. tzn info o zmeškaném hovoru to není. Někde přece musí jít upravit stav který říká co se má dít po nepřijetí hovoru. Pomoooooc :)
parm name="RingTypeAll" value="af1v0pw1r"
Právě jsem přišel na velice otravnou věc u WM kterou asi znáte. Inormace o vybité baterii ztrátě dat atd. Dá se to nějak vypnout?
Děkuju Pavel
Ještě doplnění: začal sem si hrát s registrama a našel sem úpravu profilu. Tak sem nastavil blikání ledky a bliká. Ovšem jen při vytáčení. Ihned jak si přestanu volat tak skončí. tzn info o zmeškaném hovoru to není. Někde přece musí jít upravit stav který říká co se má dít po nepřijetí hovoru. Pomoooooc :)
parm name="RingTypeAll" value="af1v0pw1r"
nejsi sám komu po prvním spuštění hp ipaqu zamrzl úsměv na rtech - podařilo se někomu vyřešit hledání v kontaktech? to filtrování pomocí kláves co předvání je na ránu kladivem - by mne zajimalo jestli ten, kdo tento telefon narvhoval, zkoušel hledat na hp a pak si to zkusil na jiném windows mobile
Tohle zařízení jsem měl asi před 3/4 rokem (beta) a nemám k němu ani návod, ale myslím, že by to mělo jít někde nastavit v nastavení (u zvuků a zvonění). Jako alternativu můžeš vyzkoušet Dont Forget od Hujera.
EDIT
Ale uznávám, že tento model nepatří mezi nejzdařilejší zařízení od HP a urřitě nebude vlajkovou lodí. :(
EDIT
Ale uznávám, že tento model nepatří mezi nejzdařilejší zařízení od HP a urřitě nebude vlajkovou lodí. :(