Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 9 z 9

Téma: P535 nejde zapnout

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Nov 2007
    Příspěvků
    13

    Dobry den,

    jiz delsi dobu mam problem se zapinanim zarizeni P535. Telefon jde normalne vypnout, takze tlacitko je v poradku. Ovsem problem nastava pri zapinani nebo rozsviceni displaye (z uspani telefonu, kratkym stiskem zapinaciho tlacitka) - pristroj uz neraguje, at stisknu tlaciko kratce nebo dlouze nic se nedeje. Telefon se pusti pouze jedinou moznosti a to, ze na chvili vyndam baterku a pak zase vratim a tak se zapne. Zkousel jsem HR i jsem prehral ROM (zkousel sem jich nekolik) a porad stejny problem. Netusite prosim nekdo, aspon v cem by mohla byt chyba, popripade jak ji odstranit?

    Dekuji za nazory
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    lubos.rimal_ce4you
    Guest

    ahoj, měl jsem podobný problém. Pořád se to stupňovalo až přístroj nešel zapnout vůbec. Prostě jsem ho jednou vypnul a už nezapnul. Skončilo to výměnou celý základní desky (naštěstí v záruce, takže zdarma). Přístroj byl opraven asi za 3 nebo 4 dny.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Jul 2011
    Příspěvků
    0

    Zkus HR, ale taky to vidím spíš na servis
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Jun 2009
    Příspěvků
    3

    Mám taky AsusP535 a nedávno mi zatuhl a nesel zapnout. Přikládal jsem to baterii která uz 2 roky stará byla jakoby "nafouklá"
    a tak jsem v Sunnysoftu koupil novou neoriginál Asus. Kdyz jsem ji dal do Asuse tak žádná změna. Musel jsem ho několik desítek hodin nabíjet ze sítě (ne z USB) a zkoušel jsem všechny tipy resetu. Bezvýsledně. Následující den po nabíjení jsem zkusmo zmáčkl power a Asus se rozběhl. Z radosti jsem z již starších WM6 nahodil WM 6.1
    Asi měsíc Asus chodil bez problémů, ale minulé úterý mi zatuhl TomTom a po resetu stylusem uz zas nenabíhá. Asi se servisu nevyhnu.
    Bohužel již není v záruce...nemá někdo představu co by ta výměna základní desky stála?
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    553

    Už jsem to tu cca před víc jak půl rokem psal ve vlákně "Pro majitele P535ky" (bohužel toto vlákno jsem již v sekci Asus nenalezl) ze Sunnysoftu baterii nekupovat!!!měl jsem stejný problém,do Asusu P535 musíš pořídit origo Asus baterii jinak ti ji PDA nebude detekovat!. Pokud neseženeš baterii pro P535ku tak si kup baterii určenou pro Asus P750 ,jsou stejné měla by ti fungovat. Napiš zda ti Asus ukazuje stav baterie,mě neukazoval ,proto jsem baterii ihned vrátil zpět Sunnysoftu a koupil origo.

    //upravena citace :!:
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Jun 2009
    Příspěvků
    3

    Stav baterie mi to ukazovalo normálně. Naopak s původní originál baterií, která už asi šla do háje mi to stav neukazovalo.
    Takže je to sázka do loterie....když koupim originál baterii a problém bude dál tak vyhodim prachy z okna.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Starousedlík SMob Avatar uživatele tomsoft
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    2,735

    to: Tekka78
    Pokud budeš kupovat novou baterii, tak se před koupí domluv s prodejcem o případném vrácení peněz pokud baterie nebude fungovat v zařízení správně.
    Určitě nekupuj někde na trhu
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Starousedlík SMob Avatar uživatele pitka
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    1,346

    Oni i "pseudo-renomovaní" prodejci prodávají takovéto "fake" baterie.
    Ačkoli o tom vědí a lidé je reklamují, tak neustále tyto baterie nabízejí.:O
    Bud´te tedy velmi opatrní při nákupu.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    Jun 2009
    Příspěvků
    3

    Tak v baterii problem asi nebude. Pujcil jsem si od kolegy z jeho 535tky original baterii a i s ni je vysledek stejny. Asus nanabiha ani s hardresetem.
    Tak asi poputuje do servisu.
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Reakcí: 10
    Poslední příspěvek: 05-08-2010, 18:58
  2. Telefon nejde zapnout
    Od zajic79 v sekci Touch Diamond2
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 04-01-2010, 08:17
  3. Acer n35 - nejde zapnout
    Od beriiisek v sekci Acer
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 14-03-2007, 12:50
  4. Telefon nejde zapnout
    Od sk8er137 v sekci Motorola
    Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 14-12-2006, 10:22