Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 8 z 8

Téma: Qtek 9100 WM6 CZ

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Jun 2009
    Příspěvků
    2

    Ahoj chci se zeptat zda li existuje ROM pro Qtek 9100 s windows mobile 6 v CZ, a pokud jo kde ji seženu ?
    je to na :
    Qtek 9100
    G4

    díky
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    Stačilo použít google a za 2 sekundy bys našel třeba toto nebo cokoli od Johnnnnnnnyho alias Flashmana link.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    May 2007
    Příspěvků
    19

    Mám pocit, že Flashman má na těch stránkách jen WM5-ky... tedy pokud se nepletu.
    jinak se strýčkem Googlem souhlasím, případně koukni třeba na xda-developers.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    Asi máš pravdu - sorry ops:
    Na velkém srazu na Troníčku tam někdo z dua Atomion/Johnnnnny měl PDA s WM 6, tak jsem myslel, že je to od Johnnnyho z jeho kuchyně. :?
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Jun 2009
    Příspěvků
    2

    Tak jsem flashnul jak jsi doporučoval a verdikt zní:

    Zamrzávání win a každou chvíly restart
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    Jinou, novější a hlavně českou ROM asi neseženeš, přeci jen je to postarší stroj. Zkusi jinou anglickou a pak popř. znovu tuhle českou.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    May 2007
    Příspěvků
    19

    šikovný seznam (vesměs anglických) ROMek je tu: wiki-xda
    momentálně zkouším TNT a mám ozkoušeného Horneta (myslím, že je na konci)
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    210

    Já mám ve variu WM 6.5 Professional - CE OS 5.2.23001 (Build 23001.5.0.60) a zatím fungujou bez problémů.
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Qtek 9100 a TT6
    Od sibr_oldd v sekci TomTom
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 11-01-2007, 17:58
  2. Tak Qtek 9100 nebo Qtek 9000? Rozmyslete si to..
    Od Miloš Strouhal v sekci Off topic diskuze
    Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 09-08-2006, 15:54
  3. Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 13-04-2006, 23:02
  4. Qtek 9100
    Od Zdenek Malinsky v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 15-09-2005, 18:31