Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 9 z 9

Téma: HTC Diamond 2 Topaz - Hard SPL

  1. #1
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jul 2008
    Příspěvků
    126

    Takže je ke stažení Hard SPL pro Diamond 2, už ho mám, vše funguje. Takže kdo má zájem může zkoušet.
    Hard SPL

    Na smartmanii vyšel návod v češtině tady je
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Apr 2005
    Příspěvků
    568

    Asi hloupy dotaz, ale k cemu to presne slouzi? Predtim jsem mel ipaq 614 a tam se flashovalo nejlepe primo z karty ze souboru s koncovkou *.dio magickym trojhmatem a nebylo nic treba upravovat...takto jsem flashoval wm6.5....

    Chapu to tak, ze u Diamonda je toto potreba, abych si "odemkl" do budoucna moznost flashovani?
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Starousedlík SMob Avatar uživatele htcjirka
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    1,876

    Presne tak,diky HardSPL si budes moci flashnout jakoukoliv neoficialni rom nebo i oficialni(napr. urcenou pro jiny region).
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    0

    Chápu správně, že telefon má být připojen k PC v režimu "ActiveSync"?
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Apr 2005
    Příspěvků
    568

    Citace Původně odesláno od htcjirka
    Presne tak,diky HardSPL si budes moci flashnout jakoukoliv neoficialni rom nebo i oficialni(napr. urcenou pro jiny region).
    A bez teto upravy nelze flashovat ani rekneme oficialni romku, pokud nejaka vyjde??? Nebo na to ma htc nejaky vlastni HSPL? Omlouvam se za dotazy tohoto typu, pokud to nekoho unavuje odpovidat dokola, ale mel jsem pda od acer, pak ipaq, kamaradovi jsem flashoval e-ten x500... a diamond 2 je muj prvni od htc a zjevne narozdil od predchozich k flashovani vyzaduje cosi, co mi neni znamo.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jul 2008
    Příspěvků
    126

    Oficiální ROM nahraješ bez problémů, pokud je určena pro tvůj přístroj, resp. oblast. Pokud by jsi ale chtěl nahrát WWE ROM určenou třeba pro Asii protože je novější než pro Evropu tak bez HardSPL to nejde.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    0

    Když přeflashuju na neofic. ROM, kde se pak dá sehnat ta oficiální?
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jul 2008
    Příspěvků
    126

    To není problém, třeba tady
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    0

    jj, tam jsem se díval, ale nejsem si úplně jistý, jestli se tam objeví ta s češtinou... Nebo k případnému uplatnění záruky stačí mít jakoukoliv ofic ROM (třeba i WWE)?
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 03-12-2011, 22:03
  2. Reakcí: 17
    Poslední příspěvek: 06-10-2009, 17:20
  3. Vylepšený soft z Diamond 2 do Diamond 1
    Od radekl_33 v sekci Touch Diamond
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 18-03-2009, 13:53
  4. Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 15-11-2008, 20:36
  5. HARD RESET - Diamond
    Od Marcel00_ce4you v sekci HTC & klony
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 28-08-2008, 10:09