Asus A730W windows mobile 6
Prosim vie mi niekto poradit ako napalit do asusu mypal A730W windows mobile 6 tku ? nejaky navod a sposob ako dostat spravny windows mobile ? Dakujem
Pokud se nepletu, tak na tento model nebyl ani oficiální update na WM 5, natož na WM 6. Jedině zkus zapátrat na xda-dev nebo nějakých asus fórech. Ale s ohledem na stáří zařízení bych tomu moc šancí nedával.
To vazne ? :( .. To sa WM6tka neda nahrat do akeholkolvek pda ? Vazne by mi tam bodla... Na tej Xda stranke som uz hladal. Je tam strasny zmetok v tom neviem sa vysomarit. Ono sa to tam niekto pisal. A oni mu odpisali nejake dve stranky ze ma skusit tam pohladat a tam same skratky a take veci a ja iba :O
Na PDA to neni jako na PC, ze si koupis napr.Windows Vista a pak libovolny hw.tj PC., ale pro kazdy model PDA musi byt extra udelana ROM.
Nechci ti brat viru, ale myslim ze nic nenajdes, ze neni nic ani neoficialniho - ani wm 5 ani wm6.
Nechci ti brat viru, ale myslim ze nic nenajdes, ze neni nic ani neoficialniho - ani wm 5 ani wm6.
A neviete o programe alebo nejakom manazeri ktory by vedel pridat do windows mobile Ce schopnost sifrovania wpa2 alebo aspon aby mi to naslo siet so skrytym SSID ? jebo WM6 tka to vie... a na tomto mi koli tomu nejde ani net.. :(
Šifrování není ani tak závislé od OS, ale spíše od schopnosti WIFI zařízení.
Každopádně 730 neumí WPA ani WPA2.
Review :
http://www.mobiletechreview.com/ASUS_A730W.htm
Každopádně 730 neumí WPA ani WPA2.
Review :
http://www.mobiletechreview.com/ASUS_A730W.htm
Ale Wpa tam mam... wpa a taky wpa-psk... no ale nevie sa pripojit na siet s hidden ssid alebo skrytu v preklade :(
zajímavé jelikož píšou :
but the standard Windows Mobile OS does offer support for Certificates, 802.1x, WEP encryption (open, shared, WPA and WPA-PSK)
Chtělo by se to raději kouknout na HW. Starší většinou uměli WPA TKIP, ale ne AES.
but the standard Windows Mobile OS does offer support for Certificates, 802.1x, WEP encryption (open, shared, WPA and WPA-PSK)
Chtělo by se to raději kouknout na HW. Starší většinou uměli WPA TKIP, ale ne AES.