FM Radio pro HTC Touch Pro2
viz vlakno http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=521356
- musite instalovat primo na zarizeni (z karty nefunguje)
- nutne pouzivat sluchatka - slouzi jako anteta a bez nich to nejde
- musite instalovat primo na zarizeni (z karty nefunguje)
- nutne pouzivat sluchatka - slouzi jako anteta a bez nich to nejde
Bylo to v jiném vláknu, tak jsem to přesunul sem, protože v prvním příspěvku je jen link na .CAB a ne na celé vlákno (kdyby někdo potřeboval další informace).
Zdravím a prosím o pomoc. Pokud je možná. I když je to prý snadné, mně se instalace rádia nepodařila. I když instalace skončila úspěšně, tak spuštění rádia nejde a je hlášena neočekávaná chyba. Potvrzuji, že mám HTC Touch Pro2, pro jistotu jsem instaloval z zařízení na zařízení. :) RSM
Tak to těžko radit, udělej si zalohu a zkus znovu instalaci po HR, může jít o kolizi s něčím co jsi nainstaloval. Já osobně jsem zjistil, že se Touch Pro2 nějak nesnáší s NetCF 3.5.
[quote=rsm]Zdravím a prosím o pomoc. Pokud je možná. I když je to prý snadné, mně se instalace rádia nepodařila. I když instalace skončila úspěšně, tak spuštění rádia nejde a je hlášena neočekávaná chyba. Potvrzuji, že mám HTC Touch Pro2, pro jistotu jsem instaloval z zařízení na zařízení. :) RSM[/quote]
a mas to primo v zarizeni? protoze pokud to mas na karte tak z tama Ti to nepojede ...
a mas to primo v zarizeni? protoze pokud to mas na karte tak z tama Ti to nepojede ...