Potřeboval bych do AsusP750 dostat nějaký program pro komunikaci s exchange severem pro práci s firemní poštou. Existuje něco takového?
Děkuji
Děkuji
Možná nerozumím otázce, ale pro komunikaci s Exchange serverem máte v zařízení od Microsoftu plnou výbavu - Inbox, Kalendář, Kontakty, Úkoly a pokud synchronizujete přes desktop, tak i Poznámky. Synchronizace přímo s Exchange serverem je dostupná již několik let, více informací najdete například zde.
Děkuji. Jenže já potřebuji nastavit komunikaci přes GPRS a v nastavení outlooku v PDA nemohu najít nikde nastavení pro zadání adresy exchange servru.
Děkuji za pomoc
Děkuji za pomoc
Přečti si ten článek znovu, je tam vše potřebné napsáno.
Záleží, jaký exchange ve firmě používáte, možná bude potřeba do PDA nahrát certifilát - to ti řekne někdo od vás z firmy, nějaký IT/správce sítě.... Pokud je toto vyřešeno, tak:
a) nastavíš si to v PDA v ActiveSync - Menu - Configure Server
b) potom si nastavíš jak často se to má synchronizovat (ActiveSync - Menu - Schedule)
c) nakonec nastavíš, co přesně se má synchronizovat (ActiveSync - Menu - Options)
Máš-li v Outlooku podsložky, které chceš taky syncovat, popř. i z Outlooku v PC nějaké RSS, toto se zapíná a nastavuje v PDA v Inbox - Menu - Tools - Manage Folders a tam si zaškrtneš/odškrtneš, co přesně se má v rámci pošty synchronizovat.
Záleží, jaký exchange ve firmě používáte, možná bude potřeba do PDA nahrát certifilát - to ti řekne někdo od vás z firmy, nějaký IT/správce sítě.... Pokud je toto vyřešeno, tak:
a) nastavíš si to v PDA v ActiveSync - Menu - Configure Server
b) potom si nastavíš jak často se to má synchronizovat (ActiveSync - Menu - Schedule)
c) nakonec nastavíš, co přesně se má synchronizovat (ActiveSync - Menu - Options)
Máš-li v Outlooku podsložky, které chceš taky syncovat, popř. i z Outlooku v PC nějaké RSS, toto se zapíná a nastavuje v PDA v Inbox - Menu - Tools - Manage Folders a tam si zaškrtneš/odškrtneš, co přesně se má v rámci pošty synchronizovat.
Děkuji. Já jsem se to pokoušel nastavit v outlooku, nikoliv v activesync. Ještě bych se chtěl zeptat, kde může být problém, když mi to píše, že server nelze najít. Přitom vyplněný je správně. Může být chyba v tom, že to zkouším bez toho certifikátu?
Jde ti na PDA internet? Pripojis se k netu a muzes surfovat? Pokud ano, tak se podívej do PDA a ještě jednou překontroluj nastavení. Víc už ti s tím neporadím, každý má trošku jiné nastavení. Obrať se na vašeho IT - ten by ti měl nastavení i to, zda je potřeba certifikát poradit. Kdyby to házelonějakou chybu a číslo, dalo by se dohledat, ale takhle ne. Podle mě máš špatně nastaveno. Stačí přehodit pořadí písmen a je to. :(