Oficiální hotfix pro HTC Touch Pro řešící problém s GPS (nalezení a zafixování satelitů)
tak nevim kde je zakopanej pes, ale me pri instalaci pise "This hotfix is not compatible with your device". Stahnu ho z tohoto linku pro Evropu a HTC TP mam!
Stáhnuto a nainstalováno zcela bez problémů, zítra vyjíždím přes republiku, budu tedy porovnávat, zda došlo ke zlepšení
to hudyss: A mas oficialnu rom?
GPS lag sa vraj tym neriesi len najdenie satelitov a fix polohy. Podla vsetkeho nieco co uz bolo na Touch HD rok...Nechapem naco stym cakali tak dlho.
GPS lag sa vraj tym neriesi len najdenie satelitov a fix polohy. Podla vsetkeho nieco co uz bolo na Touch HD rok...Nechapem naco stym cakali tak dlho.
Ahoj, řekl bych, že po instalaci, i když jsem byl v prvních chvílích dost skeptickej, si myslím, že fix je o dost lepší. Fixuje se tak do dvou minut, předtím to bylo i 10 minut.
ja u sebe, pri zbeznem zkouseni, jsem videl znatelne zlepseni vlastnosti GPS. A to pouzivam radio posledni BS + rillphone + ROMeOS2 s w6,5. Sice netusim jak moc velky vliv to na to ma, ale u me je pri zbeznem zkouseni, znatelne zlepseni. :yes: :yes: :yes:
Ahoj, po dvoudenním testování mi subjektivně nepřišlo, že by se něco markantně zlepšilo. Po kontrole registrů jsem zjistil, že nastavení, které opravoval LagFix (xda-dev) není měněno. Po změně registrů podle xda-dev došlo ke znatelnému zlepšení. GPS chytá signál i v místnosti, kde dříve nefungovala. Doporučuji použít oboje.
Hotfix nějak nefacha... Nebo spíš mám jinou představu o supr GPS :-( S Quick gps to jede ale je mi proti žaludku stahovat neco z netu (a poskytovat tim udaje pro neci statistiky) jen proto abych mohl použivat naplno GPS? Pokud by nekdo dokazal udelat neco co by stazeny soubor "vylecilo" natolik aby vydrzel na porad a ne jen 7 dni. Vzdyt ty satelity jsou rozmisteny porad stejne ne?
Satelity su asi stacionarne,ale my nie...
Myslim,ze QuickGPS dokaze nejako napasovat polohu satelitov s polohou BTS-iek,ci nie?
Opravte ma...
Myslim,ze QuickGPS dokaze nejako napasovat polohu satelitov s polohou BTS-iek,ci nie?
Opravte ma...
utfg.) pochybuju, že quickgps dělá něco jako "pasování" polohy satelitů s btskama. za 1. nevim k čemu by to bylo a za 2. kdo by udržoval databázi všech světových bts? dle mého názoru, quickgps "před"stáhne určité údaje (http://en.wikipedia.org/wiki/Ephemeris) vysílané vysílané satelity pro rychlejší fix
Ahoj,
po laborování s nastavením GPS v OziExploreru, kde po připojení po nějakou dobu periodicky vypadával a nabíhal Fix, jsem nastavil port 4 a baud rate na 38400 a ne na hodnotu 57600, kterou většina softů (iGo, BeLine...) nastaví po autodetect. Teď fix u igo nabíhá téměř okamžitě a vidím za jízdy fix 8-10 satelitů. Může to někdo vyzkoušet a potvrdit, jestli to není náhoda, nebo souvislost s jiným nastavením nebo programem?
po laborování s nastavením GPS v OziExploreru, kde po připojení po nějakou dobu periodicky vypadával a nabíhal Fix, jsem nastavil port 4 a baud rate na 38400 a ne na hodnotu 57600, kterou většina softů (iGo, BeLine...) nastaví po autodetect. Teď fix u igo nabíhá téměř okamžitě a vidím za jízdy fix 8-10 satelitů. Může to někdo vyzkoušet a potvrdit, jestli to není náhoda, nebo souvislost s jiným nastavením nebo programem?
Na základe tvojej informácie som znížil rýchlosť na 38400 a "nasucho" ( vyšiel som pred dom ) sa mi zdá že FIX nabieha omnoho rýchlejšie - IGO 8.3. Zajtra idem zo Zvolena do Prešova a v piatok do Bratislavy. Tak dám vedieť. Počas cca 30 min testovania sa mi zdá že sa HTC menej hreje.
Ahoj,
zeptám se těch, kdo používají RychléGPS, stahují se vám data přes ActiveSync?
Mě se stahne počasí do Meteoservisu do SPB taky, TV pořady a další data, ale rychlé GPS musím stahovat přes WiFi. Ví někdo jak to nastavit. Přitom v menu Rychlého GPS je položka stahovat vždy po připojení via ActiveSync?
Dík
zeptám se těch, kdo používají RychléGPS, stahují se vám data přes ActiveSync?
Mě se stahne počasí do Meteoservisu do SPB taky, TV pořady a další data, ale rychlé GPS musím stahovat přes WiFi. Ví někdo jak to nastavit. Přitom v menu Rychlého GPS je položka stahovat vždy po připojení via ActiveSync?
Dík
mě se to po připojení k pc stahuje. Všechno. Akorát se ty GPS data pak neumějí použít a já můsím nejdrív restartovat pda. což se mi ani trochu nelíbí. stejně , alespon na mém zařízení je GPS nepouzitelná. za 14 dní jde do reklamace.
Mě se to ted s novou verzí activesync na sedmičkách stahuje taky samo po připojení, dřív se mi stávalo že to automaticky nešlo, tak jsem po připojení k pc dal ručně v nabídce stáhnout a bylo to.. Jinak někde jsem myslím četl že se doporučovalo po aktualizaci dat udělat SR, no a pak už mi všechno jede v pohodě jak má.