Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 20

Téma: Oficiální hotfix pro HTC Touch Pro řešící problém s GPS (nalezení a zafixování satelitů)

  1. #1
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    25. 5. 2009 HTC vydal oficiální hotfix pro HTC Touch Pro, který má řešit problém s GPS (nalezení a zafixování satelitů): link

    Hotfix se instaluje z telefonu, nikoliv z PC

    Zdroj: sbehring
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Nov 2006
    Příspěvků
    219

    tak nevim kde je zakopanej pes, ale me pri instalaci pise "This hotfix is not compatible with your device". Stahnu ho z tohoto linku pro Evropu a HTC TP mam!
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    Nemáš T-Mobile nebo jiný brand?
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Nov 2006
    Příspěvků
    219

    kdepak zadny brand. Phone koupeny ciste v obchode.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Jan 2007
    Příspěvků
    47

    Stáhnuto a nainstalováno zcela bez problémů, zítra vyjíždím přes republiku, budu tedy porovnávat, zda došlo ke zlepšení
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Občasný diskutér
    Registrace
    Aug 2008
    Příspěvků
    134

    to hudyss: A mas oficialnu rom?
    GPS lag sa vraj tym neriesi len najdenie satelitov a fix polohy. Podla vsetkeho nieco co uz bolo na Touch HD rok...Nechapem naco stym cakali tak dlho.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Občasný diskutér
    Registrace
    May 2007
    Příspěvků
    81

    fix je aj pro touch pro na tom odkazu. JAKE MATE ZKUSENOSTI?
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Dec 2008
    Příspěvků
    17

    Ahoj, řekl bych, že po instalaci, i když jsem byl v prvních chvílích dost skeptickej, si myslím, že fix je o dost lepší. Fixuje se tak do dvou minut, předtím to bylo i 10 minut.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Aug 2005
    Příspěvků
    478

    ja u sebe, pri zbeznem zkouseni, jsem videl znatelne zlepseni vlastnosti GPS. A to pouzivam radio posledni BS + rillphone + ROMeOS2 s w6,5. Sice netusim jak moc velky vliv to na to ma, ale u me je pri zbeznem zkouseni, znatelne zlepseni. :yes: :yes: :yes:
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Občasný diskutér
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    84

    Ahoj, po dvoudenním testování mi subjektivně nepřišlo, že by se něco markantně zlepšilo. Po kontrole registrů jsem zjistil, že nastavení, které opravoval LagFix (xda-dev) není měněno. Po změně registrů podle xda-dev došlo ke znatelnému zlepšení. GPS chytá signál i v místnosti, kde dříve nefungovala. Doporučuji použít oboje.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Nováček
    Registrace
    Dec 2008
    Příspěvků
    17

    Ahoj, abych pravdu řekl, tak ten LagFix od XDA-dev mi nepomohl vůbec
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jul 2004
    Příspěvků
    709

    Hotfix nějak nefacha... Nebo spíš mám jinou představu o supr GPS :-( S Quick gps to jede ale je mi proti žaludku stahovat neco z netu (a poskytovat tim udaje pro neci statistiky) jen proto abych mohl použivat naplno GPS? Pokud by nekdo dokazal udelat neco co by stazeny soubor "vylecilo" natolik aby vydrzel na porad a ne jen 7 dni. Vzdyt ty satelity jsou rozmisteny porad stejne ne?
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Nováček
    Registrace
    Apr 2009
    Příspěvků
    1

    Satelity su asi stacionarne,ale my nie...
    Myslim,ze QuickGPS dokaze nejako napasovat polohu satelitov s polohou BTS-iek,ci nie?
    Opravte ma...
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Sep 2002
    Příspěvků
    226

    utfg.) pochybuju, že quickgps dělá něco jako "pasování" polohy satelitů s btskama. za 1. nevim k čemu by to bylo a za 2. kdo by udržoval databázi všech světových bts? dle mého názoru, quickgps "před"stáhne určité údaje (http://en.wikipedia.org/wiki/Ephemeris) vysílané vysílané satelity pro rychlejší fix
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Občasný diskutér
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    84

    Ahoj,
    po laborování s nastavením GPS v OziExploreru, kde po připojení po nějakou dobu periodicky vypadával a nabíhal Fix, jsem nastavil port 4 a baud rate na 38400 a ne na hodnotu 57600, kterou většina softů (iGo, BeLine...) nastaví po autodetect. Teď fix u igo nabíhá téměř okamžitě a vidím za jízdy fix 8-10 satelitů. Může to někdo vyzkoušet a potvrdit, jestli to není náhoda, nebo souvislost s jiným nastavením nebo programem?
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 01-11-2009, 10:04
  2. Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 04-03-2009, 21:00
  3. Reakcí: 11
    Poslední příspěvek: 13-12-2008, 02:37
  4. Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 09-11-2008, 16:24