ani hard reset nejde..
mám docela zásadní problém s HTC Touch (3 dny používaný..). Přestal fungovat, při zapnutí naběhnou windows s prázdnou obrazovkou - pouze s nabídkou "Start" a spodní nabídkou "phone" a "contacts", přičemž displej na dotyk vůbec nereaguje. Asi dvacetkrát jsem přesně podle návodu zkoušela HARD RESET, ale NEÚSPĚŠNĚ - telefon se pouze restartuje (soft), ale zase nefunguje. Netuší někdo co s tím? (než to zoufale pošlu zpátky..)
Tak to jsi ten hard reset dělala špatně, resp. ne úplně přesně podle návodu. Když je psáno držet, tak se to musí držet. Jak přesně jsi postupovala a dle jakého návodu?
Ten výše zmíněný problém nastal "jentakzničehonic" nebo po instalaci nějaké aplikce nebo nastavení či hrátkách s registry?
Ten výše zmíněný problém nastal "jentakzničehonic" nebo po instalaci nějaké aplikce nebo nastavení či hrátkách s registry?
Když říkám že jsem to dělala podle návodu, dělala jsem to podle návodu, přesně. Zkoušelo to víc lidí, kteří HTC dokonce mají, divili se taky. Problém nastal po nainstalování aplikace-mám pocit nějaká na upravení obrazovky "today". Prostě to vytuhlo a když jsem to zapla znovu, už se spustil špatně. Všude píšou že HR musí jít, ale i po sté se spustí soft reset.