e-ten x500+ - problém s českou lokalizací
Potřeboval bych poradit. Mám anglickou verzi x500+ a nejsem bohužel tak dobrej v angličtině tak jsem si tam dal českou lokalizaci od Sunnysoftu. Všechno mám česky ale nejdou mi třeba poznámky, kontakty.., ale hlavně mi nejde volat!!! Dám češtinu pryč a všechno jde normálně. Nevíte někdo co s tím??? Moc ocením když odepíšete, předem děkuji!
Máš určitě správnou lokalizaci, tj. na správný typ PDA a sparávnou ROMku? Instaloval jsi na čisté PDA a pak udělal soft reset?
No kdyz pouzijes jinou lokalizaci, tak se nemuzes divit, ze ti to nejde. Pouzij tedy tu spravnou sunnysofti (mozna pro tento model je I paralelni lokalizace od mobilnautu) nebo jak doporucuje kolega vyse - flashni ceskou romku.
[odkaz, pro zobrazení se přihlaste], [odkaz, pro zobrazení se přihlaste] - hlavně vybrat tu správnou, tj. pro správný model.
Česká ROM třeba zde, ale nevím, jak je to s kompatibilitou na tvůj + model a vůbec celé toto fórum.
Musíš se taky trošku snažit sám, sám si vyhledávat a hlavně číst.
Česká ROM třeba zde, ale nevím, jak je to s kompatibilitou na tvůj + model a vůbec celé toto fórum.
Musíš se taky trošku snažit sám, sám si vyhledávat a hlavně číst.