MDA Vario - nefunkční zvuk
Na MDA Vario mi zničeho nic částečně přestal fungovat zvuk. Nefunguje ve hrách, při přehrávání hudby, ani při telefonování. Funguje ale při zvonění budíku a při vyzvánění. Taktéž mi nefunguje mikrofon při volání. Pokud připojím sluchátka s mikrofonem, tak volat můžu, ale je to velmi nepraktické. Zkoušel jsem přeinstalovat na jinou ROM, ale pořád stejné.
Je nějaká šance, že by mi to opravili, když už to není v záruce a mám neficiální ROM? Nebo je řešením pouze koupit nový mobil.
Je nějaká šance, že by mi to opravili, když už to není v záruce a mám neficiální ROM? Nebo je řešením pouze koupit nový mobil.
1. Když jsi zkoušel jinou ROM, zkoušel jsi to na prázném zařízení nebo až po obnově dat ze zálohy?
2. Když už telefon není v záruce, takže si budeš opravu platit sám a tudíž muže být servisu jedno, jaká je tam ROM.
ihned po instalaci ROM. podle rady na jiném fóru stačilo trochu prošťournout konektor na sluchátka a už to funguje :D
Mám podobný problém. Zařízení e-ten m700, nejde mi zvuk při telefonování, protože je tam zaseklý ten přepínač v díře na sluchátka. Prošťouchnout to moc nejde - párkrát se mi to povedlo, ale zase rychle vrátilo, teď už mi to ani nejde. Je možné to v registrech nějak nastavit, aby to na to nereagovalo? Nebo čím jsi to prošťouchl?