Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Zobrazené výsledky: 1 až 6 z 6

Téma: MDA Vario - nefunkční zvuk

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Mar 2009
    Příspěvků
    4

    Na MDA Vario mi zničeho nic částečně přestal fungovat zvuk. Nefunguje ve hrách, při přehrávání hudby, ani při telefonování. Funguje ale při zvonění budíku a při vyzvánění. Taktéž mi nefunguje mikrofon při volání. Pokud připojím sluchátka s mikrofonem, tak volat můžu, ale je to velmi nepraktické. Zkoušel jsem přeinstalovat na jinou ROM, ale pořád stejné.

    Je nějaká šance, že by mi to opravili, když už to není v záruce a mám neficiální ROM? Nebo je řešením pouze koupit nový mobil.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888


    1. Když jsi zkoušel jinou ROM, zkoušel jsi to na prázném zařízení nebo až po obnově dat ze zálohy?

    2. Když už telefon není v záruce, takže si budeš opravu platit sám a tudíž muže být servisu jedno, jaká je tam ROM.

    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Mar 2009
    Příspěvků
    4

    ihned po instalaci ROM. podle rady na jiném fóru stačilo trochu prošťournout konektor na sluchátka a už to funguje
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Aug 2003
    Příspěvků
    41

    Ahoj, měl jsem stejný problém a chyba byla v základní desce, kterou bylo třeba vyměnit :-(.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Aug 2003
    Příspěvků
    41

    Aha, už jsi to vyřešil. Takže mou odpověď ignoruj :-)
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Sep 2005
    Příspěvků
    278

    Mám podobný problém. Zařízení e-ten m700, nejde mi zvuk při telefonování, protože je tam zaseklý ten přepínač v díře na sluchátka. Prošťouchnout to moc nejde - párkrát se mi to povedlo, ale zase rychle vrátilo, teď už mi to ani nejde. Je možné to v registrech nějak nastavit, aby to na to nereagovalo? Nebo čím jsi to prošťouchl?
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. ASUS P753 - Nefunkční zvuk
    Od tony763 v sekci P7xx
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 27-02-2009, 15:39
  2. Nefunkční zvuk na na Acer N311
    Od dohnalm v sekci Acer
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 01-05-2008, 23:58
  3. MDA Compact I - skoro nefunkční zvuk
    Od jan_bar v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 04-12-2007, 21:19
  4. Nefunkční zvuk
    Od KAR_ce4you v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 19-08-2006, 21:20