Pomoc s update ROM u Touch 3G.
Pri update Rom na najnovsiu verziu sa mi spravne objavi dialog. panel na PC, zafarbi displej na mobile, ale potom sa mi odpoji ActiveSync a znovu nepripoji...potom vypise Error.Pomozete?
Zalezi ci flashujes originalni rom,dale originalni rom pro spravny region nebo rom ukuchtenou.
Budes-li flashovat originalni rom pro nespravny region nebo ukuchtenou rom update skonci errorem,nebudes-li mit naistalovane HardSPL,ktere ti zarizeni odemkne na flashovani jakekoliv rom.
Jinak pri flashovani je doporuceno(a v mnoha pripadech to muze zpusobit problemy) mit vyndanou pametovou kartu.
Dale pokud jsi napriklad flashoval poprve,po prepnuti do bootloaderu muze chvili trvat prvotni nainstalovani ovladacu.
Jeste bych dodal,ze pri prepnuti do bootloaderu(ty tomu rikas barvy) uz ti ikonka ActiveSync nezezelena.
Budes-li flashovat originalni rom pro nespravny region nebo ukuchtenou rom update skonci errorem,nebudes-li mit naistalovane HardSPL,ktere ti zarizeni odemkne na flashovani jakekoliv rom.
Jinak pri flashovani je doporuceno(a v mnoha pripadech to muze zpusobit problemy) mit vyndanou pametovou kartu.
Dale pokud jsi napriklad flashoval poprve,po prepnuti do bootloaderu muze chvili trvat prvotni nainstalovani ovladacu.
Jeste bych dodal,ze pri prepnuti do bootloaderu(ty tomu rikas barvy) uz ti ikonka ActiveSync nezezelena.
Instalujem neorig.ROM z Xda....Takze problem bude pravdepodobne tam...Skusim orig. ROM zo stranok HTC a uvidim.O HardSPL som nepocul.Precitam si o tom nieco a pokusim sa to vyriesit.Dik za vycerpavaciu odpoved...:)
Tak potom je to uplne jasne,pro flashovani neoficialnich rom musis pouzit HardSPL,ovsem tim ztracis zaruku,jen na to upozornuji.Vetsinou ale neni problem v pripade reklamace pvodni SPL vratit.