Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 19

Téma: jak zmenit vyzvaneni u budiku

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    May 2009
    Příspěvků
    2

    ahoj,
    potreboval bych poradit, jestli jde k budiku priradit vlastni vyzvaneni.
    ty prednastaveny nejsou moc pouzitelny.
    diky
    honza
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    Proč nejsou použitelný? Jako že jsou potichu a nevzbudí tě nebo se ti nelíbí, co hraje za muziku?
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Jan 2008
    Příspěvků
    0

    normálně když klepneš na hodiny, vlezeš na záložku budíků/alarmů (jsou tam tři budíky) - když si jeden otevřeš, tak kromě nastavování času a dnů buzení si můžeš nastavit i melodii, kterou chceš použít - když se ti žádná nelíbí, nahraj si tam svojí
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    May 2009
    Příspěvků
    2

    jo jo, jednak se mi nelibi a jednak me nevzbudi
    Vim kde se to nastavuje, ale chtel bych si prave nahrat svou vlastni melodii pro budik. Bohuzel ale nevim do jake slozky mam melodii a v jakym formatu nahrat... zkousel jsem co se dalo, ale nikdy mi to nenaslo. zkuosel jsem jak mp3 tak i wav.
    diky za kazdou radu
    h
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Apr 2009
    Příspěvků
    15

    Nacpal jsem si svoje mp3 do My Documents na kartě a můžu je přidat k vyzvánění a myslím, že i k budíku.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Občasný diskutér
    Registrace
    Mar 2006
    Příspěvků
    112

    Soubor ve formátu WAV přímo do složky Windows by měl zafungovat spolehlivě.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    May 2009
    Příspěvků
    10

    Tvuj problem resi napr. G-Alarm

    http://www.ageye.de/index.php?s=galarm/about
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    Jde-li o "vlastní písničku", pomůže to, co radí kolega ob příspěvek výše. Jde-li o hlasitost a defauktní nastavení je málo, tak buď požij nějaké zvonění/písničku "silněji nahranou" nebo nějaký jiný prográmek. Já používám Spb Pocket Plus a ten probudí (snad) i mrtvého. Je to sice placené, ale trial na vyzkoušení tam mají. Samozřejmě jsou i free softy, ale ty nemám vyzkoušené.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2008
    Příspěvků
    91

    Citace Původně odesláno od -alf-
    Soubor ve formátu WAV přímo do složky Windows by měl zafungovat spolehlivě.
    No zkousel sem vsechny mozne formaty wav ale proste mi tam nic dalsiho noveho nenabehlo,tak babo rad :?
    Oprava: jen to nemuzu dostat do budiku v touchflo a ani do alarmu v zakladnim nastaveni wm
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Nováček
    Registrace
    Aug 2006
    Příspěvků
    12

    Mám patrně stejný problém s T-Mobile MDA Compact V. Ikdyž dám mp3 (nebo WAV) do adrasářů Windows/Rings nebo My Documents/Vyzvánění stejně melodii nevidím v nabídce vyzvánění pro budík. Poradíte kam se souborem? Našel někdo řešení? Dík
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    Do složky windows v zařízení.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Nováček
    Registrace
    Aug 2006
    Příspěvků
    12

    Dík, soubor mp3 se mi v nabídce budících tónu nezobrazuje, ale ve formátu WAV ano.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Občasný diskutér
    Registrace
    Nov 2007
    Příspěvků
    51

    Já bych to nahrál rovnou do Windows. Žádná podsložka rovnou do nich
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    Jak jsem již několikrát psal - u zvonění/upozornění/zvuku budíku a SMS formát wav a umístěný do složky Windows (v PDA, nikoli v PC ) funguje vždy. S jinými formáty a složkami můžete experimentovat - liší se to dle ROM a PDA. Pokud potřebujete "předělat" zvukové formáty, tak na převod čehokoli na cokoli můžete použít http://media-convert.com .
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2008
    Příspěvků
    91

    Uz si pripadam jako ko.ot,nakopirovane jakekoli wma do slozky windows se mi v budiku nezobrazuje,takze kde je zakopany pes???
    Jako normalni vyzvaneni jde priradit.
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Ton vyzvaneni a budiku - mp3?
    Od niky_ce4you v sekci Touch Diamond2
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 02-09-2009, 08:03
  2. Vlastní vyzvánění do budíku , nejde
    Od Simon_Sez v sekci Touch HD
    Reakcí: 12
    Poslední příspěvek: 01-07-2009, 11:34
  3. Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 26-06-2009, 14:14
  4. Zvuk budiku -wm5 - jak zmenit
    Od SpeedyTuning v sekci Obecné problémy
    Reakcí: 11
    Poslední příspěvek: 01-09-2007, 18:22
  5. MDA3 - MP3 vyzvaneni, zvuk budiku a SMS
    Od fido_cz v sekci Zbývající SMP
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 04-11-2005, 19:37