Dell X5x upgrade na 128MB
Ahoj, po mnoha dotazech jsem založil nové téma ohledně upgradu.
Provádím upgrady RAM na 128MB, také pro Aximy X5X.
Více informací přes SZ anebo na Asus fóru
https://www.ce4you.cz/forums/view_topic.asp?t=32983.
Před memory upgradem si prosím upgradujte systém na OS 6.0 nebo 6.1 či výše.
Jsem schopnej obstarat i některé náhradní díly.
Viz foto PDA po upgradu :
vlevo X51v , vpravo X50v
Provádím upgrady RAM na 128MB, také pro Aximy X5X.
Více informací přes SZ anebo na Asus fóru
https://www.ce4you.cz/forums/view_topic.asp?t=32983.
Před memory upgradem si prosím upgradujte systém na OS 6.0 nebo 6.1 či výše.
Jsem schopnej obstarat i některé náhradní díly.
Viz foto PDA po upgradu :
vlevo X51v , vpravo X50v
Škoda, že jsi s tím nezačal tak před rokem a půl, to bych si určitě X50v nechal. Nostalgicky na něj vzpomínám - 3,5 (nebo 3,8") VGA displej v real VGA režimu, tam se do Pocket Breeze vešlo min. 14 dní.
Vřelé díky pitkovi za upgrade. Je to borec. Všem vřele doporučuji. Svého Axima jsem mu doručil ráno a za pár hodin bylo hotovo. Axim se zdá po upgradu rychlejší. Mám v plánu na něm vyzkoušet Quake3 s akcelerací, pokud se mě podaří někde stáhnout vše včetně pak fajlů. Pokud by někdo poradil odkud to stáhnout budu vděčen.
Zdar
Zdar
Taky tady musím Pitkovi poděkovat za úspěšnou operaci mého Axima x51v. Dopoledne jsem Axima Pitkovi odvezl, večer bylo hotovo , a výsledek ...nejaké zrychlení moc nepozoruji, ale komfort práce na Aximovi je teď někde jinde... už žádné "Out of memory" v Opeře už při otevírání stránky v druhém tabu, nebo záhadné ukončování Skypu běžícího na pozadí.
Bylo to tu v jiném vláknu (FSC? Asus?) - snad dělá, ale s ohledem na množsví volného času asi jen velmi málo. Zkus mu napsat SZ.
Takže odpověď Pitky je zde
[quote=pitka]Funguji, ale pomaleji než dříve.;) Mám ted´tak málo času, že udělám jen několik upgradů za měsíc a jsem rád :D [/quote]
[quote=pitka]Funguji, ale pomaleji než dříve.;) Mám ted´tak málo času, že udělám jen několik upgradů za měsíc a jsem rád :D [/quote]