Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 4 123 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 51

Téma: Zkušenosti obecne

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Apr 2009
    Příspěvků
    13

    Velice me vadi velice kratka delka stylusu. Oproti memu Kaiserovi (budiz mu krabicka lehka) je stylus velice kratky a nepohodlny.
    Skrabance, tak to je kapitola sama pro sebe. Kaiser po dvou letech na stavbach (pouze v kapse) bez jakehokoliv pouzdra ci folie na displeji vypada temer jako kdyz jsem ho porve vytahl z krabicky.
    Diamond2 po dvou dnech takoveho pouzivani okamzite poskraban. Nejen na zadni casti (coz by me zas tak nevadilo) ale hlavne na displeji. Takze nasledovalo okamzite nalepeni prilozene ochrane folie (ktera je opravdu luxusni a neni ani poznat, ze je nejaka folie nalepena) a koupeni ochranneho pouzdra.
    Rychlost zarizeni je velice zdarila. Mimo TF3D jdu opravdu zridka a jeho podoba a rychlost byla prave jednim z rozhodujiciho aspektu.
    Jak bylo spravne psano recenzi, tak pokud si nekdo vypne TF3D, tak opravdu z minimalne 50% zarizeni ztraci svuj puvab.Dale bych jeste dodal, ze citelnost displeje na slunci i pri plnem podsviceni je opravdu zalostna. Neni na nem videt temer nic. Je to zapricineno lesklim povrchem displeje. Kaiser mel matny a to bylo uplne jine kafe.
    Jinak se zarizenim jsem velice spokojen. Oproti Kaiserovi je skok opravdu velice znatelny. A jsem rad, ze jsem se rozhodl prave pro Diamonda2
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    sh.a.rk_ce4you
    Guest

    Tak to som teda nepoteseny. Do teraz som mal P990 a display na slnku bol uplne zalostny tak som dufal ze HTC diamond2 bude na tom lepsie ...
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    ad stylus - HTC nyní koncipuje svá zařízení tak, aby byly ovládány, jak napovídá název = Touch, dotykem, tedy prstem, nikoli stylusem. Je snad problém dokoupit jiný, klidně kombinovaný s propiskou (4 v 1)?

    ad displej - To je divné. Měl jsem ho nějaký čas v užívání a ani zip u kapsy kalhot mu nijak neublížil. Řekl bych, že u Touch řady jsou displeje spíše tvrdší a odolnější.

    ad TF - Druhý den jsem vypnul. Je to pořád jen parádička. Když budu chtít něco na efekt a ne na práci, vezmu iPhone.

    ad viditelnost na slunci - záleží na použití/nepoužití fólie a popř.i její druhu (která může ten handicap trošku zmenšit), ovšem posledních cca 5 let zjišťuji, že snad kromě jednoho Bberry zařízení je to buď bída nebo velká bída a je jedno, zda jde o "hloupý" mobil nebo zařízení s jakýmkoli OS. Doby, kdy mělo zařízení stotisícmiliónů odstínů šedi jsou dávno pryč a s tím i čitelnost na slunci (odbobně je to i s notebooky).


    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2008
    Příspěvků
    91

    Zdarec lidi,chystam se koupit daimonda 2 a zajimalo by me jestli uz nekdo neco nevi o cestine kdy a jestli vubec bude na tenhle foun,diky.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Apr 2009
    Příspěvků
    13

    Cetl jsem neco o prubehu kvetna
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2008
    Příspěvků
    91

    Tak sem zatim hodne spokojeny,doufam ze to tak zustane nadale.Jedine co me stve tak posunovani pres display v kontaktech,tam proste pokud clovek chce posouvat tak se dost casto stava ze si nechtene otevre polozku na kterou zrovna polozi prst,na starem asusu byla klasicka sibovaci lista na boku a ta mi tady dost chybi,ale snad si zvyknu.
    Jeste dotaz,nevite nekdo jak se dela hard reset?

    Uz vim - pri vypnutem zarizeni drzet hlasitost nahoru a dolu a pak stisknout power :yes:
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Pánové, vím, že to nepatří přímo do tohoto tématu, chtěl jsem se je n zeptat, jestli netušíte, jestli Diamonda2 nebude nabízet Vodafone v ČR?
    Díval jsem se, že O2 už ho má v nabídce, ale měnit operátora kvůli tomu nebudu :-)



    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Občasný diskutér
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    76

    Zdravím. Musím říct, že i přes pár výhrad jsem s D2 velmi spokojen. Zde je pár postřehů a dotazů, které vyplynuly z používání tohoto přístroje.
    1. Mám trošku výhrady k dílenskému zpracování - respektive krytu. Trošku vrže (ne nějak moc) ale u takového přístroje bych si představoval, že toto bude dokonalé.
    2. Pro někoho jasná věc, pro mě včerejší objev. Po přepnutí regional settings na czech :-) se kalendář řadí jak jsme zvyklí, tj. od pondělka a také se zadává a zobrazuje datum v našem formátu :-) (a měsíce jsou česky)
    3. Po tomto přepnutí se začaly řadit kontakty s diakritikou v nativním seznamu správně, bohužel v seznamu, který je součástí TF3D, je to stále špatně a příjmení s počátečním písmenkem s diakritikou jsou stále na konci (jde to nějak změnit ? )
    4. Landscape režim řeším po zkouškách různých aplikací nejprimitivnějším způsobe, ale je to v pohodě. Pomocí zástupce, který poslal Pavel. Toho jsem si umístil do rootu na kartu. Spustím průzkumníka nebo TC, kliknu na zástupce, změním režim na landscape a pak z toho průzkumníka nebo TC otevřu dokument, který chci mít na šířku. U mně se to týká hlavně word a pdf dokumentů. Díky tomu, že to vše spouštím přes průzkumníka nebo TC nedojde k automatickému otočení zpět, které dělá TF3D
    5. Jak do zprávy vložit například něčí číslo, nebo e-mail? (vím, že jdou odesílat vizitky, ale to občas není řešení)
    6. Existuje nějaká aplikace, i placená, která by dokázala pracovat s profily, tak jako třeba Nokia? Tzn. nadefinuji si svůj profil, který mi příjímá jen čísla z vybrané skupiny, nadefinuji si pro něj vlastní zvonění atd. ?
    7. Příjímání sms - respektive upozorňování - opravdu někdy zlobí. Když je přístroj v úsporném režimu, tak někdy pouze začne blikat dioda, ale žádný tón se neozve :-(
    8. Zamykání - v tom nemám jasno. Myslel jsem, že když uvedu krátkým stisknutím power tlačítka přístroj do úsporného režimu, tak jsem vlastně přístroj zamkl, ale někdy se mi stane, že mi telefon začne zvonit a po vytažení s kapsy (pouzdra) jsem třeba na otevřené záložce s nastavení času. Jak se toto může stát?
    9. Soft reset - je vypnutí a znovuzapnutí telefonu to samé co softreset? Jak případně provést softreset jinak, než snímáním krytu a stylusem (třeba jako jde hard reset přes nastavení, nebo za pomocí vypnutí telefonu a startem se stisknutými volume tlačítky)

    Tak toť zatím vše :-) Díky moc a pěkný den všem...

    Přesunuto ze zbytečně založeného téma. admin
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    1. A které zařízení nevrže?
    6. Ano, existuje. Phone Alarm, Spb Phone Suite, SBSH Phone Weaver
    7. Asi špatně nastavené alarmy, ne?
    9. Ne. Nastane třeba po vyndání baterie, ale k tomu je také potřeba sundat kryt. Existují (i free) aplikace na soft reset, bývá i součástí task manažerů (tMan, iLauncher, Spb P+...). Pokud se PDA "kousne" tak nic jiného, než "pich stylusem" stejně nepomůže. Pomocí tlačítek to jde, stačí si to správně namapovat.

    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Nováček
    Registrace
    Jan 2008
    Příspěvků
    0

    ad 4.
    Landscape mam vyreseny takto:
    úprava registru HKEY_LOCAL_MACHINE\System\GDI\Rotation nastavit hodnotu HideOrientationUI na 0 (místo původní 1)
    tím se zobrazí možnosti otáčet obrazovku v nabídce Nastavení->System->Screen
    a u mě následovalo přiřazení otáčení ke klávese zeleného telefonu (dlouhý stisk) v Nastavení->Personal->Buttons

    takže jakmile mám něco spuštěnýho, tak pak jen dýl podržím zelený telefon a mám landscape mod
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Občasný diskutér
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    76

    Můžu poprosit o detailnější popsání toho, jak tuto funkcionalitu přiřadit ke klávese? Díky moc...
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    Tady to máš popsáno, detailněji to snad ani nejde. Zkus se podívat ve svém PDA do míst, kam tě kolega odkazuje a určitě to pochopíš. Tam si i můžeš vybrat, kam to nastavit. Nebo vyzkoušej aplikaci AE Button Plus.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Občasný diskutér
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    76

    No smiřte se s tím, že jsou lidi, kteří to nepochopí, a tak se zeptají - od toho snad fórum je ne??? Já opravdu netuším, jak se ty klávesy přiřazují, proto se ptám. Mám v seznamu pod sebou jen buttons, buttons..... a vedle napsáno context menu. Nevim ani, jak rozeznám, kterej button se váže fyzicky ke kterýmu tlačítku a aniž bych něco nastavoval, tak to na mně křičí, že každý programu musí mít být přiřazen k unikátnímu buttonu. :-(
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jul 2008
    Příspěvků
    126

    Buttons - Button1 (hold) - a dole k němu přiřaď Rotate Screen. A když pak podržíš tlačítko přijmutí hovoru tak se Ti přetočí displej. Nefunguje v TouchFlo.
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Občasný diskutér
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    76

    Díky moc, ale nefunguje :-( to nastavení na mě křičí, že musí být u každého buttonu přiřazený jiný program (je tam všude context menu), ale i když mu to pod hold button vnutím a pak i přes tu hlášku (nejde to zavřít křížkem, furt to chce abych to přenastavil) vyskočím pomocí hardwarové klávesy, tak se mi obrazovka po stisknutí tlačítka neotočí - zkoušel jsem třeba s TC...
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 4 123 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Reakcí: 323
    Poslední příspěvek: 18-10-2011, 07:53
  2. Reakcí: 23
    Poslední příspěvek: 04-04-2009, 13:38
  3. Reakcí: 9
    Poslední příspěvek: 10-12-2008, 14:14
  4. Reakcí: 16
    Poslední příspěvek: 06-12-2008, 20:51
  5. TE-N3 - obecné zkušenosti, tipy a triky...
    Od Standa99_ce4you v sekci Zbývající značky
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 21-10-2008, 19:27