Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 6 z 6

Téma: Opera mobile se spustí pouze jednou

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    Zdar
    Opět bojuji s mým MDA (Touch Cruise, nainstalován originální Firmware z HTC.com). Problém je, že spustím Operu mobile, ta funguje bez problémů, pak ji ukončím a když se pokouším spustit Operu Mobile znovu, naskočí mi jen název stránky místo "start" v levém horním rohu, ale nic víc se nestane. Abych se dostal opět na internetové stránky, musím udělat SR.
    Udělal jsem HR, Přeinstaloval Operu, ale nepomohlo. A teď babo raď...
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Čestný člen Avatar uživatele Pavel Koza
    Registrace
    Aug 2000
    Příspěvků
    4,831

    Ta Opera se pri tom ukoncovani pta, jestli ji minimalizovat nebo zavrit. Tohle dela pri obou moznostech?
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    Mě se neptá. Já mám nastaveno, ať se program vypne stisknutím X, ale zkoušel jsem i to, že jsem ji nevypínal a stisknutím start > program> ... jsem jen spustil jiný program. Po vypnutí tohoto programu, bych se měl vrátit do Opery, ale nevrátím. Jsem na hlavní obrazovce Touch a když chci spustit operu, jsem na výše popisovaném /
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    Tak jsem zkusil vše ještě jednou, abych vyloučil případnou nekompabilitu s jiným softem, který používám. Udělal jsem HR, první aplikaci, kterou jsem dohrával, byla právě Opera. Spustil jsem jí, vypl, spustil a místo ní mi naskočí jen "Opera Widgets", s tím jsem neudělal nic, vypl, každé další spuštění je to už to samé. Místo startu se mi jen napíše Opera Widgets. Task manager se změní na křížek, jako by se spustila opera jen v tom horním řádku a nic víc.
    Když vypnu na nějaké stránce, místo "Opera Widgets" mám název stránky. Pomůže jen SR.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    201

    Mel jsem stejny problem s nekterou verzi Opery. Puvodni, co byla na Raphaelovi byla OK, pak jsem si nainstaloval novejsi verzi a mel jsem stejne problemy. Po flashnuti nove rom (a predpokladam tedy i nove verze Opery) je vse OK.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    To jsem taky řešil, tak jsem stáhl nejnovější přímo z Opera.com. Ale mám radost, že se to dělo i jiným, protože já už nevím, proč se na mě lepí problémy, které nikdo jiný nemá )
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Opera Mobile a T-Mobile Compact IV
    Od cednicek v sekci Touch Diamond
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 26-02-2009, 20:40
  2. Opera mobile 9.33
    Od Raider_ce4you v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 19
    Poslední příspěvek: 20-02-2008, 15:01
  3. Reakcí: 338
    Poslední příspěvek: 15-01-2006, 10:01