Ahoj, mám teď čerstvě Palm Treo 500. Teprve se s ním sžívám, protože je to můj první smartphone. Příjemně mě překvapilo, že má ve file manageru možnost copy, cut, paste. Sice se nedá asi vybrat víc souborů, ale proti tomu co jsem o WM Standard četl na Internetu, je to dobré. Taky defaultní Task manager je pohotově přístupný z Home screenu. Na displeji je ochranná blána tak hezky nalepená, že ani nebudu shánět ochrannou folii (zatím). Trochu namodralá a matná, ale dobře průhledná. Okraje lícují a neodchlipují se. Jen jsem v ní udělal výřez na telefonní repráček, jinak by nebylo nic slyšet.
Napište i vy ostatní, kdo máte stejný typ, třeba si tu můžeme vyměňovat zkušenosti. Určitě nejsem sám, kdo se nechal zlákat těmi rekordně nízkými cenami Treí. Fakt nepamatuju nižší cenu za smart (2500 Kč). Recenze moc skvělé neměl, ale za tyhle peníze mi to už nedalo a zkusil jsem ho. Manuál v PDF má tři sta stran, to se nedá přečíst všechno hned. Třeba se o jeho funkcích dozvíme i formou diskuse.
Byl bych rád i za tipy na software, který používáte na Treu 500. Já zatím na e-knihy Alreader - zvládá moc dobře PDB, škoda že tam nejde uBook (je jen pro dotekové displeje). Na filmy TCPMP, díky bohu za verzi pro smartphone. Chystám se na Operu mini kvůli rychlosti a množství dat (Java). Aktivoval jsem si Internet v mobilu. Mám ho od včera, tak postupuju pomalu.
Jo a zvuk hlasitého repráčku taky není tak tragický, jak někde psali. Hlavně je dost silný.
Doufám, že se někdo další přidá, tak do toho :-)