Přidání skladeb z karty do aplikace music
Zdravím. Jak na novémTouchFLO v diamondovi přidám do aplikace Music skladby, které mám na kartě? Nějak jsem to fakt nenašel :-( Díky
No taky koukám, že se tam nakonec objevily, ale trvalo to. Mám za to, že až po té, co jsem je nalistoval ve WMP v Diamondovi. Tak uvidim. Nezobrazuje se mi u nových desek obrázek, ale to je možná tím, že jsem to nesynchronizoval přes WMP, ale jen jsem je naházel do složek.
Takže konečne pre všetkých, ktorí to nevedeli ako ja do minulého týždňa. Možno to niekomu bude smiešne, ale stačí mať v PC nainštalený Winamp, urobiť si v ňom playlist a dať ho do foldru k tým skladbám, ktorých sa to týka (to iba pre poriadok). Totiž playlisty vytvorené vo WMP nie vždy a všetky TF3D dokáže korektne nájsť a rozpoznať. Poradil mi to syn, že či neviem také základné veci - asi predám PC a obe PDA, kúpim N-3310 a začnem sa venovať rýbarčeniu.:D ;)
Podle manuálu se automaticky hledají skladby ve složkách na zařízení \My Music (včetně všech podsložek) a \My Documents (včetně všech podsložek), paměťová karta se pak prohledává celá automaticky. Prohledávání signalizuje otáčející se kolečko v levém horním rohu a když je to velká karta a mnoho souborů, prostě to trvá (načítají se ID tagy).