odesílání SMS
Dobrý den. Mám takovej problém s odesíláním SMS zpráv . Vždy když odešlu SMS tak se mi odešlou dvě . Nevíte prosím čím by to mohlo být ? :((
Možností je mnoho: slabý signál GSM, chyba u operátora, chyba SIM karty, problém v ROM nebo rádiu, po flashnutí ROM neproběhla čistá instalace, aleobnova ze zálohy, psaní SMS s diakritikou, aplikace třetí strany nainstalovaná v PDA.....
EDIT
Pro začátek ověř u příjemce, zda SMS byla skutečně doručena 2x, pak na vyúčtování, zda je to i 2x započítáno. Potom můžeš zkusit udělat třeba zálohum, HR a vyzkoušet na prázdném PDA, tzn. bez nainstalovaných dalších aplikací.
EDIT
Pro začátek ověř u příjemce, zda SMS byla skutečně doručena 2x, pak na vyúčtování, zda je to i 2x započítáno. Potom můžeš zkusit udělat třeba zálohum, HR a vyzkoušet na prázdném PDA, tzn. bez nainstalovaných dalších aplikací.
mě to dělalo Mio, pokud jsem odeslal SMS a hned jsem zprávy zavřel tak chodily dva výpisy, když jsem po deslání počkal na hlášku: "Zpráva byla odeslána" tak to fungovalo jak má...
Tak to já mám krapet jinej problém. Řeším proč my na mém zařízení nechodí korektně doručenky na odeslané smsky.
nechodí korektně... tím je myšleno co? pokud se zobrazuje jen číslo bez jména tak na to je fix:
https://www.ce4you.cz/forums/view_topic.asp?t=23054&s=&sbd=&
https://www.ce4you.cz/forums/view_topic.asp?t=23054&s=&sbd=&
Tím je myšleno řekněme že po tak cca 30 sms mi přestanou chodit doručenky od správce systému a mno pomůže až soft reset zařízení. Jinak samo používám SPB PLUS v 4.0.2 samosebou mám do vyjímek nastaven poutlook.exe i tmail.exe, nechápu proč todle se děje. To co popisuješ to vím že je běžná funkce a vím o fixu na tento zádrhel, ale to mi nějak nevadí.
Jinak zařízení má tuto sestavu.: OS 1.01.04 - FW0.89 a jedná se o iPAQ 614C a ještě drobnost je teda že jako operátora mám VODAFONE a mno řekněme že simka mám v držení od 04/2008. Takže asi tak nějak cca rok 2008 by měla bejt vyrobená (důvod poškození té staré simky).
Jinak zařízení má tuto sestavu.: OS 1.01.04 - FW0.89 a jedná se o iPAQ 614C a ještě drobnost je teda že jako operátora mám VODAFONE a mno řekněme že simka mám v držení od 04/2008. Takže asi tak nějak cca rok 2008 by měla bejt vyrobená (důvod poškození té staré simky).