Otevření route v OZI PC
Pokud v Ozim na PC (verze 3.96.2a) vytvorim route a ulozim, tak v OziCE ji na mape vidim, ale kdyz ji nactu zpet do OziPC tak uz ne. Vidim ji sice v route editoru, ale nedokazu ji zobrazit na mape, tlacitko "Show routes on map" mam zapnuty. Asi to bude jen nejaka blbost v nastaveni, ale me se ji nepodarilo najit. Co jsem prehlid?
to vypada na nejakou zvlastni nekompatibilitu
zkus porovnat ten soubor pred importem do OziCE a po exporti z OziCE, nekde tam bude nejaka zmena
zkus porovnat ten soubor pred importem do OziCE a po exporti z OziCE, nekde tam bude nejaka zmena
Tady nejde o konverzi PCCE. Stačí i když vytvořim v PC cestu, uložim, zavřu OZIho, znovu otevřu, načtu cestu a už ji neuvidim (resp. uvidim ji v route editoru, ale ne na mape). Pokud tu samou cestu načtu do OZI CE tak ji normálně vidim.
Jo, uz ti rozumim... mam stejnou zkusenost... resil jsem to myslim pred mesicem taky celou noc...
Podle me jde o to, ze pokud vytvoris Cestu (routu) na zaklade nejakych existujicih Bodu (wpt), Cestu ulozis a pak ty Body smazes, tak uz je to cele ztracene. Body se (kupodivu) nedaji z Cesty standardnimi Ozi prostredky nijak obnovit (neprisel jsem na to jak) a tudiz se pak neda ani ta Cesta znovu vykreslit. Je to pravdepodobne chyba Oziho, protoze to samozrejme nedava smysl.
Jestli ma nekdo nejakou zkusenost v tomto smeru, prosim prihodte ji sem. Pokud jde skutecne o chybu (a ne o moje globalni nepochopeni), predam ji autorovi...
diky
vop
Podle me jde o to, ze pokud vytvoris Cestu (routu) na zaklade nejakych existujicih Bodu (wpt), Cestu ulozis a pak ty Body smazes, tak uz je to cele ztracene. Body se (kupodivu) nedaji z Cesty standardnimi Ozi prostredky nijak obnovit (neprisel jsem na to jak) a tudiz se pak neda ani ta Cesta znovu vykreslit. Je to pravdepodobne chyba Oziho, protoze to samozrejme nedava smysl.
Jestli ma nekdo nejakou zkusenost v tomto smeru, prosim prihodte ji sem. Pokud jde skutecne o chybu (a ne o moje globalni nepochopeni), predam ji autorovi...
diky
vop