Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 12 z 12

Téma: HardSPL

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Mar 2009
    Příspěvků
    42

    Ahoj, prosím o pomoc s HardSPL.
    Mám Diamonda s anglickou ROM 2.03.401.3, nemohu přijít na to, jak naistalovat neoficiální ROM. HardSPL jsem zkoušel na všechny způsoby co jsem na webu našel. Jak klasicky z počítače, tak i přímo z diamonda (z interní paměti i přímo z ROM), dokonce jsem zkoušel jakýsi JampSPL. Zkoušel jsem všechny možné verze 1.24, 1.34, 1.38, 1.39. Z paměti telefonu jsem to zkoušel jak přejmenované na diamimg.nbh, tak i s původním názvem, ale nedaří se.
    Pokud to instaluju z počítače, pak to skončí chybou 260 a píše chybu spojení. Pokud to instaluju z paměti telefonu, pak to neudělá nic a nebo donekonečna načítá a nenačte.
    Dokonce jsem zkoušel i ponížit ROM na verzi 1.93.401.2, ale nepomohlo to.
    Už jsem fakt zoufalý, nevím kde je chyba.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Občasný diskutér
    Registrace
    Apr 2009
    Příspěvků
    75

    Zkoušel jsi i verze odsud?
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Mar 2009
    Příspěvků
    42

    zkoušel
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Mar 2009
    Příspěvků
    42

    Můžeš mi napsat postup instalace z diamonda? Třeba je něco špatně na mém postupu čeho jsem si nevšiml.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Občasný diskutér
    Registrace
    Apr 2009
    Příspěvků
    75

    Ja jsem to delal pres ActiveSync, ale uz si to nepamatuju...
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Jan 2007
    Příspěvků
    0

    Nemělo by to být tak složité. Musíš telefon nabít na min. 50% a připojit k PC. Udělat synchronizaci s PC přes ActiveSync, nech tu synchronizaci doběhnout, jo a mluvím tu o připojení přes kabel. Pak už jen klikáš na next atd...... Naskočí ti trojbarevný displej na telefonu, provede se nahrátí a bude restart, to samé pak z novou ROM, ale to jsi asi všechno zkoušel, jinak já jsem odemkl telefon, až z verzí 1.40, menší čísla mi nešly.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Mar 2009
    Příspěvků
    42

    Zkoušel a nešlo to. Nevím kde je chyba. Bude to určitě nějaká blbost.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Mar 2009
    Příspěvků
    42

    Jakou si měl ROM při přehrátí? Nebude to v tom, že mám 2.03.401.3?
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Občasný diskutér
    Registrace
    Apr 2009
    Příspěvků
    75

    Ja jsem delal HardSPL s ROM 1.93, nevim, jestli to muze mit vliv.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Starousedlík SMob Avatar uživatele Adow
    Registrace
    Sep 2008
    Příspěvků
    1,267

    Pokud se nedaří nahrát HardSPL, tak mám odzkoušenou jednu flignu ..
    Připojit přes AS, do telefonu nakopírovat z adresáře HardSPL soubor SSPL-Manual.exe. Telefon neodpojovat a spustit na něm to exe. Displej telefonu zčerná, to je normální. V tomto stavu spustit a nechat projet ROMUpdateUtility.exe.
    Mě SPL taky docela zlobí (musel jsem s tím teď čarovat kvůli reklamaci), toto mi ale vždy pomůže.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Nováček
    Registrace
    Mar 2009
    Příspěvků
    42

    ÁÁÁha, to taky vyzkouším.
    Každopádně na tu chybu jsem již přišel. Problém nebyl v mobilu ale v notebooku. Mám jen firemní noťas a nejsem registrovaný jako admin, ale jen jako user. Nemohu do noťasu nic instalovat. Vypadá to, že při flashování ROM si PC něco zapisuje. Proto mi to nešlo.
    Takže po asi měsíčním zkoušení a hledání na webech jsem přišel na chybu a je to pěkná pitomost. :-)
    Navíc to bylo skoro zbytečný. Vyzkoušel jsem hafo ROMek (chtěl jsem zkusit WM 6.5), jenže žádná není propracovaná jak jsem si představoval. Jsou to šméčka. Touch FLO 3D verze 2 jsem taky některý zkoušel a došel jsem k názoru, že originální s pár úpravama funguje líp.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Nováček
    Registrace
    Apr 2007
    Příspěvků
    0

    Jaké úpravy máš na mysli?
    Odpovídat lze po přihlášení



Podobná témata

  1. HardSPL chyba
    Od gtz v sekci Touch Pro
    Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 14-04-2010, 22:19
  2. Jak správně nahrát HardSPL?
    Od zajic79 v sekci Touch Diamond2
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 15-01-2010, 17:32
  3. HardSPL
    Od Mist_ce4you v sekci Touch Pro2
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 23-10-2009, 09:58
  4. problém hardSPL
    Od Micro_ce4you v sekci Touch HD
    Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 30-08-2009, 20:31
  5. HardSPL unlock
    Od lift66_ce4you v sekci SE XPERIA X1
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 19-06-2009, 17:30