Úpravy registrů
Ahoj všichni, mám dotaz na všechny šikovné. Nestálo by za to založit tu pro Xperii nové téma s úpravami registrů? Pro HTC či Omnii na jejich forech toto mají a je to myslím celkem navštěvované, jelikož to řeší spoustu maličkostí, které nás trápí. Jestli vám to připadá jako blbost, tak to pusťte z hlavy.
Jízlivé připomínky stranou, takhle chytrej jsem taky :D ...také jsem udělal nějaké úpravy dle návodu na fóru HTC a zatímco u HD Touch změna fungovala, tak u SE se neprojevila a u Omnie jsem musel dword nově vytvořit. Z toho plyne, že nějaké odlišnosti se asi konají...
Přidám nejake registry fungujici primo na Xperii,ale obecne funguji i na ostatnich HTC.
Zrušení oddělovacích lišt na Today
HKLM\Software\Microsoft\Today <-- Zde vytvořit nebo upravit decimální klíč s názvem HidePluginSeparators na hodnotu 1,soft reset a je to.
Změna názvu operátora
\HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Microsoft\RIL\OperatorNames\ <-- Zde vytvořit stringové hodnoty se jmény:
-pro T-Mobile "23001"
-pro O2 "23002 "
-pro Vodafone "23003"
Hodnota stringu bude požadovaný název operatora, který chcete mít zobrazen,soft reset
Aktivace ClearType v Landscape modu
HKLM\System\GDI\ClearTypeSettings\OffOnRotation = 0 (DWORD decimal)
Změna velikosti scroll barů
HKLM/System/GWE/cxVscr = defaultně je hodnota 13 -(Vertiálníl Scroll Bar)
HKLM/System/GWE/cyHscr = defaultně je hodnota 13 - (Horizontální Scroll Bar)
Zrušení oddělovacích lišt na Today
HKLM\Software\Microsoft\Today <-- Zde vytvořit nebo upravit decimální klíč s názvem HidePluginSeparators na hodnotu 1,soft reset a je to.
Změna názvu operátora
\HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Microsoft\RIL\OperatorNames\ <-- Zde vytvořit stringové hodnoty se jmény:
-pro T-Mobile "23001"
-pro O2 "23002 "
-pro Vodafone "23003"
Hodnota stringu bude požadovaný název operatora, který chcete mít zobrazen,soft reset
Aktivace ClearType v Landscape modu
HKLM\System\GDI\ClearTypeSettings\OffOnRotation = 0 (DWORD decimal)
Změna velikosti scroll barů
HKLM/System/GWE/cxVscr = defaultně je hodnota 13 -(Vertiálníl Scroll Bar)
HKLM/System/GWE/cyHscr = defaultně je hodnota 13 - (Horizontální Scroll Bar)
Funguje jak na oficialni R1A,R2A,R3A,Romkach od It,Touch X romkach od Smaberga atd.Vyzkouseno.
Nejvice chyb se dela pri tvoreni.
Novou string hodnotu,zduraznuji string hodnotu,kde jmeno je cislo 23001 a string samotny nazev operatora.
[odkaz, pro zobrazení se přihlaste]
Nejvice chyb se dela pri tvoreni.
Novou string hodnotu,zduraznuji string hodnotu,kde jmeno je cislo 23001 a string samotny nazev operatora.
[odkaz, pro zobrazení se přihlaste]