Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Zobrazené výsledky: 1 až 6 z 6

Téma: podivná ikona

  1. #1
    Občasný diskutér
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    96

    Zdravím, ve stavové liště v horní části displaye hned vedle stavu baterie a ukazatelů GSM signálu a podobně se mi z ničeho nic začaly objevovat malé analogové hodiny. V nastavení hodin nemám zaškrtnuto aby se hodiny zobrazovali ve všech programech. Navíc se ty hodiny zobrazují absolutně bez logických příčin. Někdy se objeví i při zapnuté obrazovce Dnes, někdy v nějakém programu. Ovšem stále bez jakýchkoli příčiných souvislostí. Jediné co mě napadá, že by mohlo souviset je že v den kdy se to objevilo se mi stahovali data v tom programu QuickGPS a od té doby se to objevuje. Nikdy před tím jsem to neviděl. A co se týče hodin - před tím když jsem zaškrtl zobrazit hodiny ve všech programech tak byly digitální, teď jsou to analogové hodiny. Jsou velmi malé. No stejně jako ikona stavu baterie, tekže pidihodinky. Nechápu příčinnou souvislost. Nevíte někdo co by to mohlo být?


    PS: nevim jestli to může nebo nemůže souviset, ale žena měla nápad, který by stál za zamyšlení - napadlo jí jestli by to nemohlo souviset s licencí některého nainstalovaného programu - jako že by ten program měl v sobě podprogram který by ukazoval, že končí licence. Vím, že to zní bláznivě, navíc ty hodiny neukazují čas "do výbuchu", ale normální čas jaký je ve skutečnosti.

    Prosím pomozte už mi z toho rostou hodiny na nose !!!!!!!
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Nováček
    Registrace
    Nov 2005
    Příspěvků
    7

    A normální, digitální se ti zobrazují současně?
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Občasný diskutér
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    96

    normální velké na today ano. malé digitálky nahoře ne.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    Zkus na ty hodiny tapnout a drzet do doby, nez se objevi nabidka analog / digital a zvol si digital.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Občasný diskutér
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    96

    Díky :-) problém vyřešen jen nechápu proč se objevovaly když nebylo zaškrtnuto "zobrazit ve všech programech" ???? od té chvíle co jsem to změnil na digitalní už se neobjevují
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Nov 2005
    Příspěvků
    7

    To se stává celkem běžně, hodiny a baterka se občas takhle zblázní. Asi je to nějaký konflikt s TF3D.
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Ikona E
    Od Neox v sekci Touch HD
    Reakcí: 9
    Poslední příspěvek: 07-03-2009, 14:56
  2. Podivna SMS/MMS z cisla 97704
    Od pdq v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 17-02-2009, 21:41
  3. ikona BT
    Od Zdenál_ce4you v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 23-09-2006, 14:21
  4. Podivná SMS
    Od Michailic v sekci Motorola
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 04-01-2005, 06:47