Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 8 z 8

Téma: Jak udělat soft reset bez rozdělání HD?

  1. #1
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Oct 2004
    Příspěvků
    314

    ahoj, nemůžu nikde najít zda jde udělat sw reset bez rozebrani HD?

    Díky
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Občasný diskutér
    Registrace
    May 2008
    Příspěvků
    115

    Podržet zapínací/vypínací tlačítko až se objeví hláška o vypínání zařízení, tu potvrdit a znova zapnout.

    Někde tady byla taky fotka zadního krytu s vyvrtanou dírkou nad tlačítkem SR. Jak primitivní, ale jak účinné.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    May 2005
    Příspěvků
    253

    nebo treba prognam Memmaid a jine,ktere umi softreset udelat bez tlacitek:yes: :yes:
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    61

    ... anebo nainstalovat SW, který to umí (Advanced Config, HDTweak, ...).
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    12

    A nebo pokud používáš českou lokalizaci od Sunnysoft tak stačí dát CTRL + ALT + DEL
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SMob
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    874

    Myslim si ze app ktora vie soft reset moc nepomoze ked ti stroj zmrzne :-( Toto podla mna HTC nedoriesilo. Ja tiez som rozmyslal nad tym vyvrtat dierku.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    61

    Nevím, jaké má kdo zkušenosti, ale mně se stalo za dobu, co HDčko mám, jen třikrát, že bylo třeba udělat HW softreset. Ve většině případů vystačím se SW. Nicméně i z těch třech případů se mi stalo jen 1x, že bylo třeba rozebírat zařízení, u zbylých případů to řešilo Off -> On.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    No, ona je spousta sw možností, jak soft reset spustit, ale když se PDA kousne a vytuhne, tak stejně zbyde jen pich stylusem.
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Jak udělat hard reset?
    Od Zdenek Malinsky v sekci Oznámení a tiskové zprávy
    Reakcí: 0
    Poslední příspěvek: 21-07-2009, 10:36
  2. Samsung SGH i780 - jak udelat hard reset
    Od samponek v sekci Zbývající značky
    Reakcí: 17
    Poslední příspěvek: 03-08-2008, 13:17
  3. Soft reset PPC
    Od Sidon_ce4you v sekci Obecné problémy
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 13-09-2007, 12:17
  4. Soft reset x reset - ipaq 3630, w2002
    Od mailo v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 23-03-2006, 05:22
  5. Jak udělat na n10 hard reset?
    Od qwer_ce4you v sekci Acer
    Reakcí: 9
    Poslední příspěvek: 08-09-2004, 15:12