Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 4 z 5 PrvníPrvní ... 2345 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 46 až 60 z 70

Téma: GCz - Nová aplikace pro GeoCachery

  1. #46
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    Autoupdate je řešen přes tuto aplikaci
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #47
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Sep 2005
    Příspěvků
    622

    divam se ze je tam dalsi update :-D to docela leti ...

    a propo .. da se nejak udelat i decrypt pro napovedu? mozna sem jen neco prehledl .. dikes
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #48
    Nováček
    Registrace
    Dec 2004
    Příspěvků
    47

    Presne tak, vyvoj aplikace je skvelej, driv jsem instaloval kazdou novou verzi, ted uz jen kdyz se nahromadi par zmen, protoze v opacnem pripade bych nedelal nic jineho

    Decrypt napovedy se da defaultne nastavit v Menu>Web Browser Settings a tam zatrhnout polozku Decrypt Hint

    Cau Ondras
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #49
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Nov 2006
    Příspěvků
    167

    Zkouším program poprvé - ve verzi GCzII. Pro hledání kešek to po mně chce, abych zadal login data, ale já žádnou položku Přihlašovací údaje v sekci Volby (ani žádné jiné) nemám (můj přístroj je HTC HD2). Skoro mi to připadá, jako bych část nabídek měl mimo obrazovku, ale v menu se nedá scrollovat. Neměl někdo stejný problém? :sarcastic:

    Ještě pár obrázků...







    a tohle se zobrazí, když kliknu na bílej proužek nad "Registry" na předchozím obrázku:



    Login ID prostě chybí...
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #50
    Občasný diskutér
    Registrace
    Aug 2006
    Příspěvků
    50

    Máš pravdu. Nad první položkou ti ještě něco chybí. Já mám HTC HD a tam je vidět úplně vše. Takže ti neporadím, jak toho dosáhnout. Snad něco vypnout v systému.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #51
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Nad položkou GPX/POI/OziExplorer je další položka Měrné jednotky, nad ní další již hledaná LoginID/Heslo a nad ní ještě jedna Offline mód.
    Skus změnit velikost písma v Nastavení/Systém/Displey/Velikost textu , teda snad by to tam mělo být a zmenši velikost textu.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #52
    Nováček
    Registrace
    Jan 2010
    Příspěvků
    0

    tak nam groundspeak zmenil strukturu webu, takze musime pockat, az se vrati Tom a vyda opravenou verzi. Bohuzel nikdo nevi, kde je. Na xda uz nejaky cas nepise (podle jeho profilu je posledni aktivita: 1st January 2010 04:31 AM).
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #53
    Občasný diskutér
    Registrace
    Mar 2006
    Příspěvků
    112

    Nová, opravená verze je již online!
    http://www.nicque.com/PQz/GCz.htm
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #54
    Nováček
    Registrace
    Sep 2009
    Příspěvků
    4

    Díky za info je to super prográmek
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #55
    Nováček
    Registrace
    Jan 2009
    Příspěvků
    45

    Nejde mi stahovat seznam keší již nalezený,tzv Přehled cache a Trackable,jde Vám to,napíše mi to,že Přehled není k dispozici,v předchozích verzích to chodilo O.K.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #56
    Nováček
    Registrace
    Jan 2009
    Příspěvků
    45

    Prosím,co znamená exportovat POI nebo GPX,znamená to,že cache které jsem tímto programen nalezl,vybral si mohu poslat jako POI bod do iGO-je tam nastavit složku,nevíte jakou,mám iGO na kartě v HTC touch HD.Vytvořil jsem si v POI bodech složku Cache ale tu na kartě nemohu najít.Bylo by to super,kdybych do iGO nemusel ručně přenášet souřadnice.
    Díky.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #57
    Občasný diskutér
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    117

    Zdravim, v posledni dobe mam problem, GCz II provozuju na HTC TP2 s WM 6.5. Jeste pred tydnem fungovalo všechno jak ma. Tenhle vikend jsem byl v Karlovych Varech a chtel lovit a GCz sice nacetlo seznam kešek, ale kdyz jsem chtel stahnout listing tak vyplivlo hlasku "Cache nenalezen".

    Uz jsem doma ale stale to nefunguje jak ma. Nevite cim to muze byt? Zkousel jsem znovu nainstalovat, znovu zadat login i jsem kontroloval zda jsou povolené cookies v IE.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #58
    Občasný diskutér
    Registrace
    Mar 2006
    Příspěvků
    112

    Jedná se o často se opakující problém související s tím, jak GCZII načítá obsah z webu geocaching.com. Jakmile provozovatel těchto stránek provede nějaké změny na webu, je nutné aktualizovat aplikaci jako takovou, aby se data správně načítala. Je nutné počkat, ale autor GCZII udělá nový update. Snad to nebude trvat dlouho :-(
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #59
    Občasný diskutér
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    117

    Rikal jsem si ze je to tenhle problem. Snad s tim brzy neco udela. Je to fakt absolutne nejlepsi aplikace pro Geocaching kterou jsem kdy videl

    Akorat me stve ze se geocaching.com museli rozhoupat ke zmene struktury webu zrovna kdyz jedu do nejakeho ciziho mesta na vikend No i pres pokusy hledat jinym zpusobem se nezadarilo, typuju ze kesky rozkradene :-( Lidi jsou zli....
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #60
    Občasný diskutér
    Registrace
    Mar 2006
    Příspěvků
    112

    Jako alternativu lze doporučit aplikaci GateCacher, i když ani zdaleka se nevyrovná možnostem a přívětivosti GCZII
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 4 z 5 PrvníPrvní ... 2345 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Nová aplikace :: Spb Finance
    Od Pavel Koza v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 80
    Poslední příspěvek: 25-12-2007, 22:36
  2. Nová aplikace od Sunnysoftu - Sunnysoft vCard
    Od Pavel Koza v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 31
    Poslední příspěvek: 10-08-2006, 07:22
  3. Nová aplikace :: Spb Time
    Od Pavel Koza v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 15-06-2006, 12:24