ASUS P535, ASUS P750, ASUS P525, Fujitsu Siemens N560, HP HX4700 a Dell X5x - upgrade z 64MB na 128MB RAM
Jelikož se zvýšil zájem o upgrade tak zveřejńuji několik informací.
Důležitá informace pro upgrade RAM na Asus P535 !
1.
Nelze flešovat z WM5.0 přímo na WM6.1 nebo 6.5, před upgradem na 6.1 nebo 6.5 je nejprve nutné
upgradovat bootloader z data 2007/04/16 (zavaděč). Viz screen :
Tzn. upgradovat nejprve z WM5 na oficiální ROM WM6.0 a poté teprve na WM6.1 nebo 6.5 !
Kontrola verze bootloaderu přes POWER+REC a reset, nebo v Systémové informace/Verze.
2.
Při upgradu z originál CZ ROM na jakoukoliv mojí ROM je poté nutné použít Unlocking tool (ASUS UnlockLangID).
Upgrade je možno provést do několika dnů (cca 3 dny).
Telefon je možné poslat poštou, doporučuji použít EMS či podobnou rychlou poštu.nebo se stavit osobně.
Bydlím u Prahy.
V případě problémů s čipy není problém se domluvit na opravě.
Mohu rovněž obstarat některé náhradní díly na zmińované PDA a smartphony. Nebo provést některé opravy.
Cena a adresu pošlu na dotaz, na zdejší email.
[color=red]Prosím očekávejte odpověd´také na tomto serveru.[/color]
Nemám kapacitu psát na soukromé maily, ICQ nebo SMSky.
PS : upgrade umím provést i na Asus P750, P525, Fujitsu Siemens N560, Dell X5x a HP HX4700
Důležitá informace pro upgrade RAM na Asus P535 !
1.
Nelze flešovat z WM5.0 přímo na WM6.1 nebo 6.5, před upgradem na 6.1 nebo 6.5 je nejprve nutné
upgradovat bootloader z data 2007/04/16 (zavaděč). Viz screen :
Tzn. upgradovat nejprve z WM5 na oficiální ROM WM6.0 a poté teprve na WM6.1 nebo 6.5 !
Kontrola verze bootloaderu přes POWER+REC a reset, nebo v Systémové informace/Verze.
2.
Při upgradu z originál CZ ROM na jakoukoliv mojí ROM je poté nutné použít Unlocking tool (ASUS UnlockLangID).
Upgrade je možno provést do několika dnů (cca 3 dny).
Telefon je možné poslat poštou, doporučuji použít EMS či podobnou rychlou poštu.nebo se stavit osobně.
Bydlím u Prahy.
V případě problémů s čipy není problém se domluvit na opravě.
Mohu rovněž obstarat některé náhradní díly na zmińované PDA a smartphony. Nebo provést některé opravy.
Cena a adresu pošlu na dotaz, na zdejší email.
[color=red]Prosím očekávejte odpověd´také na tomto serveru.[/color]
Nemám kapacitu psát na soukromé maily, ICQ nebo SMSky.
PS : upgrade umím provést i na Asus P750, P525, Fujitsu Siemens N560, Dell X5x a HP HX4700
Jen doplním, že všechny potřebné návody naleznete zde :
http://www.wmmania.cz/content.php?section=9
http://www.wmmania.cz/content.php?section=9
Zdravím!
Mám zájem o upgrade z 64MB na 128MB na ASUS P535. Instalováno mám WM6.1 PDAmobiz atd. Potřeboval bych adresu a cenu, pokud je to ještě možné. Jsem od Domažlic. Díky! Montyjack
Mám zájem o upgrade z 64MB na 128MB na ASUS P535. Instalováno mám WM6.1 PDAmobiz atd. Potřeboval bych adresu a cenu, pokud je to ještě možné. Jsem od Domažlic. Díky! Montyjack
Vidím. Jedná se o nějakou nápovědu? :)
V nadpisu je "upgrade z 64MB na 128MB", tak předpokládám, že se to týká daného tématu.
V nadpisu je "upgrade z 64MB na 128MB", tak předpokládám, že se to týká daného tématu.
to: CuchulainMacLugh
Ne, v pohodě. Témtu se to týká, to ano.
Já jen, že psát tady takový dotaz je asi zbytečné. Napiš rovnou SZ tomu, kdo to zde založil :)
Ne, v pohodě. Témtu se to týká, to ano.
Já jen, že psát tady takový dotaz je asi zbytečné. Napiš rovnou SZ tomu, kdo to zde založil :)
Vážení přátelé,
bylo by zde myslím na místě napsat nějaké zkušenosti s provedeným upgradem. Mám Asus P535 a velikost ram mě dost omezovala, tak jsem neváhal a nechal jsem si od Pitky udělat upgrade na 128 Mb. Do dvou dnů (poštou) jsem měl přístroj zpět a ten rozdíl je nepopsatelný. Všechno funguje naprosto spolehlivě, bezproblémově a rychle. Mohu všem jen doporučit. Ten rozdíl za to rozhodně stojí. Veliké díky Pitkovi.
bylo by zde myslím na místě napsat nějaké zkušenosti s provedeným upgradem. Mám Asus P535 a velikost ram mě dost omezovala, tak jsem neváhal a nechal jsem si od Pitky udělat upgrade na 128 Mb. Do dvou dnů (poštou) jsem měl přístroj zpět a ten rozdíl je nepopsatelný. Všechno funguje naprosto spolehlivě, bezproblémově a rychle. Mohu všem jen doporučit. Ten rozdíl za to rozhodně stojí. Veliké díky Pitkovi.
Pokud jde o vlastní zkusenosti, tak praci, komunikaci a vše okolo mohu jen doporučit. A jak je na tom zařízení? No to je škoda slov, no prostě Vy, co to ještě nemáte, dýl nečekejte. Je to obrovský rozdíl po všech strankach.
Zdravím mám zájem upgradeovat mojí p535 s konfigurací
napiš mi prosím adresu a cenu za upgrade. díky s pozdravem Histidin
napiš mi prosím adresu a cenu za upgrade. díky s pozdravem Histidin
Jelikož měním v polovině září zaměstnání tak již nebudu mít tolik času.
Do 14. září provedu upgrady během jednoho dne, po tomto datu jen na domluvu.
Díky ;)
Do 14. září provedu upgrady během jednoho dne, po tomto datu jen na domluvu.
Díky ;)
Žádosti o upgrade posílejte přímo Pitkovi formou skoromé zprávy - SZ.
Děkuji
Předchozí OT příspěvky smazány admin
Děkuji
Předchozí OT příspěvky smazány admin
Omlouvám se všem kterým jsem neodpověděl. Bohužel jsem na tom velmi špatně s časem.
A rovněž očekávám novou dodávku čipů. Dám vědět jakmile dorazí.
Díky ;)
A rovněž očekávám novou dodávku čipů. Dám vědět jakmile dorazí.
Díky ;)
Provadite jeste upgrady? Psal jsem vam SZ, ale nevim jestli jste ji treba neprehlid :). Mel bych zajem, pokud to jeste delate, ale zajimalo by mne kolik si uctujete.
Funguji, ale pomaleji než dříve.;) Mám ted´tak málo času, že udělám jen několik upgradů za měsíc a jsem rád :D
a čipy jsou jen max 128MB?koupil jsem nedávno starší asus p535 a také zvažuju upgrade,aby to ještě nějakou dobu stíhalo utáhnout novější prográmky:D
igo8 je s SPB Mobile Shell 3 na 64MB na hraně:(
igo8 je s SPB Mobile Shell 3 na 64MB na hraně:(
Zdravim všechny,mám upgrade RAM teprve asi týden,ale vše je naprosto o.k.Rychle hotový,cenově přijatelný,noprostě to za to stojí.Můžu jen doporučit.