Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 6 z 6

Téma: Hodiny na obrazovce Dnes

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Chtěl jsem se zeptat, zda-li se Vám po aktivaci displaje přeskočí o několik minut hodiny (je 13:20, ale display ukáže 13:01 a potom až přeskočí na 13:20) ? To přeskočení je bez "efektu" (mám TFL3D). Dík
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Občasný diskutér
    Registrace
    May 2008
    Příspěvků
    115

    Ano, chová se to tak, nicméně jsem to bral jako vlastnost, nikoliv jako závadu.

    Od pátku nemám CZ lokalizaci a tedy mám místo 13:00 1:00 pm, nevadí mi to též. Niméně nevíte někdo, jak dosáhnout bez CZ lokalizace zobrazení 00:00 - 23:59 ?

    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    61

    Settings / Regional Settings / Region / Czech
    Settings / Regional Settings / Time / dle potřeby
    Settings / Regional Settings / Date / dle potřeby

    Pokud to takhle nepůjde, tak instalace Diamond TF3D Config: Appearance / Language: Czech + Date Format: dle potřeby (nastaví i formát času)
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Občasný diskutér
    Registrace
    May 2008
    Příspěvků
    115

    Aha, díky, funguje to. Nevím proč hledám složitosti tam, kde nejsou.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Citace Původně odesláno od AlešD
    Ano, chová se to tak, nicméně jsem to bral jako vlastnost, nikoliv jako závadu.
    OK, díky za info....
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Jun 2010
    Příspěvků
    0

    Ano chová se to tak normálně,protože teprve když display probudíš ze spánku,tak teprve potom přepíše na displeji grafické zobrazení času z honoty,která tam byla,když se displej uspal na hodnotu aktuálního systémového času.
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Hodiny na úvodní obrazovce - změna vzhledu
    Od Johnny83_ce4you v sekci HD2
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 09-01-2010, 11:53
  2. Mizeni pluginu na DNES obrazovce. (MDAc)
    Od blackdot_ce4you v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 11
    Poslední příspěvek: 20-06-2005, 11:57
  3. MDA II - Zobrazení nepřijatých hovorů na obrazovce dnes
    Od birkoff_ce4you v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 05-05-2004, 09:50
  4. Aplikace na obrazovce DNES
    Od Banana_ce4you v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 19-02-2004, 06:32