Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 7 z 7

Téma: ROM pro X500 od Panota - prosím o pomoc

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Mar 2009
    Příspěvků
    2

    Ahoj,

    mohl bych Vás poprosit, jestli by jste někdo neměl v PC ROMky od Panota pro X500:

    "WWE WM6.1 (build 19400) X500 Panot v.3.5" a "WM6 Panot ver. 3.8"?

    Jakékoliv odkazy na netu vedou na Rapidshare, kde jsou bohužel již smazané..

    Předem moc díky
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Občasný diskutér
    Registrace
    May 2007
    Příspěvků
    78

    Cau. Mam: http://www.stehnak.wz.cz/X500/WM6[1].1.X500.Panot.ver.3.5_ENG.rar , ale nepouzivam, tak nevim jakej to je build...
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    4

    Jak jsi dopadl s ROM od Panota v3.5 ? Ja jsem si ji od stehnaka stahnul, ale nejde mi flashnout.
    V prvním řádku mi to napíše jinou verzi : USB Downloader 0019 c misto USB Downloader 0019.
    Jak dařilo tobě?
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    4

    Mám dotaz? Jakou ROM použiváš ty v Eten X500+ ?
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Občasný diskutér
    Registrace
    May 2007
    Příspěvků
    78

    Dotaz na koho???
    Ja mam X500 (bez "+") a pouzivam oficialni WM6 ROMku.
    p.s.: At Te ani nenapadne zkouset nahrat X500 romku do X500+ zarizeni :!:
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Mar 2009
    Příspěvků
    2

    Ahoj,

    předem díky Stehnak za ROMku.
    Flashnul jsem ji bez problémů - používám ji již pár dní a šlape na jedničku.

    Jen se ještě zeptám, neměl by jste někdo ROMku WM6 Panot ver. 3.8 ?
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Občasný diskutér
    Registrace
    May 2007
    Příspěvků
    78

    Bohuzel nemam. Uploadnul jsem tu 3.5 a na HDD mam jeste: 3.15 3.2 a 3.3.
    Odpovídat lze po přihlášení



Podobná témata

  1. Prosím POMOC
    Od tweil_ce4you v sekci Touch Diamond2
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 23-03-2010, 16:07
  2. prosim pomoc s gps
    Od daimond_ce4you v sekci Touch Diamond
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 23-02-2009, 20:59
  3. Prosím o POMOC!!!!!!!!!!!!!!!
    Od LOOX 710 v sekci Fujitsu Siemens Computers
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 16-02-2008, 01:06
  4. Prosim o pomoc.....
    Od d.rossi v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 13-12-2006, 12:29
  5. prosim o pomoc
    Od ing.dr v sekci Co se jinam nevešlo
    Reakcí: 10
    Poslední příspěvek: 12-01-2005, 20:00