Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 6 z 6

Téma: Nefungující "zaklapnutí" budíku

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    7

    Když jsem si koupil HDčko, a nastavil budík, tak ho šlo zaklapnout (rozuměj, vypnout zvonění) buď libovolným ťuknutím na displej, nebo zatřepáním s telefonem. Teď, bez nějaké zjevné příčiny, např. nainstalování nového programu (alespoň si neuvědomuji, že bych tam nějaký dal), už vypnout budík nemůžu. Proto, aby přestal zvonit, musím vlézt do nastavení budíku, odškrtnout zaškrtávátko daného budíku a vylézt z okna. Pak budit přestane.
    Dá se někde tohle nastavení změnit, existuje pro to nějaký klíč v registrech...? Je pravda, že použití g-alarmu tenhle problém řeší, nicméně přináší s sebou problémy jiné.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2009
    Příspěvků
    139

    Jaké jiné problémy přináší G-Alarm?
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    7

    Když to znovu zkouším s G-Alarmem, tak zjišťuju, že problémy, které jsem u něj měl, se dají překousnout... Možná jediné dva, co zůstaly, jsou nutnost mít další aplikaci (cca 600kB paměti) a nemožnost nastavení budíku přímo z TF3D, tzn. po ťuknutí na čas. Vzdám to s tím integrovaným a začnu s G-Alarmem Díky
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Jun 2010
    Příspěvků
    0

    Nikdy neříkej,že to nepůjde,když máme XDA.
    Program na integrování programů do TF3D existuje a maká naprosto v pohodě. Stáhni na XDA SSMaPa_0.2.4.3
    Hledej zde na fóru,nebo u konkurence na Smartmanii vlákno,kde najdeš i český návod na integraci G-Alarmu do TF3D.
    Použitelné na jakýkoli program (kalendář.....atd).

    Edit: aby jsi neřekl,tak jsem ti našel ten návod. Zde
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jul 2008
    Příspěvků
    120

    to foton:
    ještě jeden dobrý návod na použití SSMaPa je tady
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    7

    Díky oběma, s tímhle už ten integrovaný budík windows fakt nepotřebuju
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. vibrace budíku
    Od trpas v sekci Zbývající zařízení Asus
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 08-03-2011, 13:38
  2. Ton vyzvaneni a budiku - mp3?
    Od niky_ce4you v sekci Touch Diamond2
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 02-09-2009, 08:03
  3. jak zmenit vyzvaneni u budiku
    Od kajvos v sekci Touch Diamond2
    Reakcí: 18
    Poslední příspěvek: 20-07-2009, 10:35
  4. Zvuk budiku -wm5 - jak zmenit
    Od SpeedyTuning v sekci Obecné problémy
    Reakcí: 11
    Poslední příspěvek: 01-09-2007, 18:22
  5. Ton / zvuk budíku
    Od hombre10 v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 27-12-2005, 13:48