Reproduktor pro Cruise
No urcite bych zkusil poptat servis (http://www.vspdata.cz/), ale muze to byt dost draha zalezitost... Pak bych zkusil E-Bay, je tam obrovske mnozstvi ruznych nahradnich dilu a celosvetova distribuce.
Není PDA ještě v záruce a nešlo by to opravit v rámci 2 leté záruky? Nebo ti umřelo násilně (voda, kladivo..)?
Na ebay.com repro jsou, už mám objednáno z Číny. Český servis je velice "vstřícný" - mám jim tam Cruise poslat, oni vymění zadní repro (práce na 10 minut) a naúčtují si, předpokládám, nejméně 2000 Kč (z Číny za $16,76 i s poštovným).
Aparát je koupený z druhé ruky, faktura a záručák nedobytné (není to čórka, je to od známého ale rodinná situace nedovoluje dostat se k dokumnetům).
Umřel skutečně zadní reproduktor, odzkoušel jsem to výměnou za jiný. Někde uvnitř pod membránou je přerušený vodič.
Aparát je koupený z druhé ruky, faktura a záručák nedobytné (není to čórka, je to od známého ale rodinná situace nedovoluje dostat se k dokumnetům).
Umřel skutečně zadní reproduktor, odzkoušel jsem to výměnou za jiný. Někde uvnitř pod membránou je přerušený vodič.