Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 8 z 8

Téma: Active sync error code: 86000107

  1. #1

    HH HH je offline
    Nováček
    Registrace
    Apr 2002
    Příspěvků
    40

    Setkal se někdo s tímto? Existuje nějaký fix?

    Jedná se o bug Active Sync ve WM6.1. Při pokusu o synchonizaci se 2 počítači se na druhém synchonizovaném zobrazí v AS chybová hláška error code: 86000107. Jak jsem se díval po fórech. Jedná se o obecný bug, který se projevuje i na různých WM6.1 ROM. Žádný fix v současné době neexistuje (možná ano, ale po 14 denním hledání jsem nenalezl.) Prý v novějších buildech WM6.1 se problém již neprojevuje. Stejně tak se neobjevuje v žádné ROM WM6.0.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SMob Avatar uživatele pitka
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    1,346

    zkoušel si toto?
    http://social.microsoft.com/Forums/en-US/windowsmobile/thread/50fec991-fdb5-46fd-8eee-5c8c812ec4d8/
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Dec 2008
    Příspěvků
    336

    Ano to je všechno pravda, jde ale o chybu projevující se při synchronizaci s více než jedným PC. V zásadě se projeví při pokusu synchronizovaty současně více než 100 položek. Návodů je milión, někteří tvrdí, že stačí synchronizovat postupně kalendář, kontakty a podobně jiným pomohlo pro první synchronizaci s PC vytvoředí nového čistého datového souboru v Outlooku...

    Ano, v současných rom od výrobců by už měl být fix - jde o chybu AS v mobilu, nemá smysl se trápit s PC, nicméně pokus o zredukování množství položek pro první synchronizaci by měl pomoct.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4

    HH HH je offline
    Nováček
    Registrace
    Apr 2002
    Příspěvků
    40

    Citace Původně odesláno od pitka
    zkoušel si toto?
    http://social.microsoft.com/Forums/en-US/windowsmobile/thread/50fec991-fdb5-46fd-8eee-5c8c812ec4d8/
    Toto téma jsem také našel. Vyzkoušel jsem snad všechny možné postupy... Postupnou synchronizaci... čistý pst soubor outlooku. Synchronizace s novými partnerstvími v AS. A pokaždé se mi dříve či později bug 86000107 objevil a vše bylo v háji... Chyba se mi prvně začala objevovat v Pitkově ROM WM6.1. (která je kromě této chyby úžasná.) Snad se problém spraví v nové Pitkově WM6.5 :-)
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Dec 2008
    Příspěvků
    336

    Jenom pozor na jednu věc, tu chybu způsobuje pouze zařízení, kde je WM 6.1., ve kterém jsou v popisu Build poslední tři čísla s tečkama 1.2.0. a nižší. Takže pokud v popisu OS máte něco jako já Build 20279.1.3.4, pak už tu chybu neobsahuje a toho zakopaného psa je třeba hledat jinde...
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6

    HH HH je offline
    Nováček
    Registrace
    Apr 2002
    Příspěvků
    40

    Já mám Pitkovu ROM Asus P535 CZ WM6.1 OS 5.2.20758 1.4.1 a bug 86000107 se mi objevuje... Zkoušel jsem i synchonizaci se zcela čistými pst soubory. Tak nevím, jestli je to omezeno jen na verzi <1.2.0

    Necituj předchozí příspěvěk. Zbytečná citace smazána. admin
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Dec 2008
    Příspěvků
    336

    Nerozumíme si: z té chyby lze podezírat zařízení pouze v případě, že jde o výše zmíněný druh ROM. V opačném případě bude chyba jinde.

    Upřimně řečeno, nerozumím snahám synchronizovat zařízení se dvěma Outlooky, když tohle lze dělat mnohem elegantněji synchronizací dvou velikých Outlooků a zařízení krmit pouze výsledky na jednom stroji...

    Zdrojů této chyby může být při všech těch verzích OS, Office a Exchange serverů tolik, že nevím, jestli to vůbec stojí za námahu.

    Každopádně (kromě té ROM) jde nejčastěji o poškozenou databázi .pst na jednom nebo druhém stroji - nebo na obou...
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Aug 2010
    Příspěvků
    1

    Měl jsem podobný problém, synchronizoval jsem dva outlooky přes mobil a chybu jsem odstranil tím, že jsem zakázal bohužel synchronizaci e-mailu z exchange do mobilu vše ostatní funguje v pořádku.
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Upgrade ROM code error
    Od power2 v sekci Touch HD
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 30-08-2009, 10:14
  2. Reakcí: 14
    Poslední příspěvek: 26-08-2006, 08:39
  3. Active Sync a Support code 1
    Od Ivana Klementova v sekci + Komunikace & Synchronizace
    Reakcí: 9
    Poslední příspěvek: 22-02-2006, 22:40
  4. MS Active sync 4.1
    Od Crusader_ce4you v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 12-10-2005, 10:13