Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 3 z 3 PrvníPrvní 123
Zobrazené výsledky: 31 až 37 z 37

Téma: Zdravím všechny. Mám nové MDA2 a jen zírám co všechno o tom víte. Mám pár dotazů a problémů.

  1. #31
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jul 2004
    Příspěvků
    73

    Citace Původně odesláno od Bud
    Tak mě tak napadlo, že takhle by se dalo řešit i doplňování při psaní SMS. Slovník by byl bez háčků a bez čárek. Ale zase by nebyla diakritika jinde, kde být může. Nebo mít dva slovníky a prohazovat je, ale to je nepohodlné. Nejlepší by bylo kdyby to diakritiku ořezávalo přímo při vložení slova v části psaní sms. ... Já těch smsek napíšu hodně, takže asi zatím oželím diakritiku jinde a udělám si slovník bez ní. )
    Já teda směle datluju sms s diakritikou a nikdo si nestěžuje ....Každému to chodí v pohodě bez hacku a carek.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #32
    Nováček
    Registrace
    Jun 2003
    Příspěvků
    15

    Pokud píšeš SMS s diakritkou a jsou delší tak se ti nerozdělují po 160 znacích, ale po méně. Přesně nevím jak a kolik ale např. 180 znaková SMS s diakritikou se ti klidně rozdělí do 4 SMS. Takže za diakritiku platíš víc.
    TonY
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #33
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jul 2004
    Příspěvků
    709

    jaký význam má to nastavení "v případě potřeby poslat sms ve tvaru Unicode"? :sarcastic: Není to právě na vyp/zap ořezávání diakritiky?:O
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #34
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    116

    Citace Původně odesláno od Suoraj
    jaký význam má to nastavení "v případě potřeby poslat sms ve tvaru Unicode"? :sarcastic: Není to právě na vyp/zap ořezávání diakritiky?:O
    ano tohle je ořezání diakritiky, ale pokud píšete sms s ní a pošlete bez zaškrtnutí této volby, tak místo písmen s diakritikou přijdou nesmysli,
    pokud je zaplá volba UNICODE sms odejde tak jak ji napíšete, ale bude větší každých 70 znaků jedna SMS. Většinou přijde v pořádku i s diakritikou, zvládají to i starší MT (N6150 atd), u novějších MT se sms dokonce poskládají zpět do jedné a objeví se na displeji jako jedna ale v paměti zabírají více místa
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #35
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jul 2004
    Příspěvků
    709

    hmmm a proč mi zůstává po odeslání sms nahoře ta obálka že zpráva byla odeslána? Jinak než přez reset jí pryč nedostanu....
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #36
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Aug 2002
    Příspěvků
    2,193

    Citace Původně odesláno od Suoraj
    hmmm a proč mi zůstává po odeslání sms nahoře ta obálka že zpráva byla odeslána? Jinak než přez reset jí pryč nedostanu....

    ... když na obálku klepneš, neobjeví se "bublina" s žádostí o potvrzení?

    PavelR.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #37
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    116

    Citace Původně odesláno od PavelR.
    ... když na obálku klepneš, neobjeví se "bublina" s žádostí o potvrzení?
    PavelR.
    no a tam právě musíš něco potvrdit a obálka je fuč
    Odpovídat lze po přihlášení



Strana 3 z 3 PrvníPrvní 123

Podobná témata

  1. Všechno na východ od Prahy je Asie
    Od Zdenek Malinsky v sekci Off topic diskuze
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 13-07-2008, 19:28
  2. Sprite Backup 6.0 - nově i pro všechny zařízení s WM 6
    Od Zdenek Malinsky v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 21-03-2008, 17:28
  3. Pár dotazů pro pokročilé uživatele MDA2
    Od jospo_ce4you v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 14-01-2005, 23:45