Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 2 z 3 PrvníPrvní 123 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 16 až 30 z 37

Téma: Zdravím všechny. Mám nové MDA2 a jen zírám co všechno o tom víte. Mám pár dotazů a problémů.

  1. #16
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Aug 2002
    Příspěvků
    2,193

    Citace Původně odesláno od PavelR.
    Podle informací, které mám je zatím velikost souboru cz.user omezena na 1000 slov
    ... opravuji svoji mylnou informaci. Soubor cz.user může obsahovat 3000 položek, což by již mělo být dostatečné ...

    PavelR.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #17
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jul 2004
    Příspěvků
    709

    Citace Původně odesláno od PavelR.
    Citace Původně odesláno od PavelR.
    Podle informací, které mám je zatím velikost souboru cz.user omezena na 1000 slov
    ... opravuji svoji mylnou informaci. Soubor cz.user může obsahovat 3000 položek, což by již mělo být dostatečné ...

    PavelR.

    Je to tak. Potvrzeno mailem z Moravie
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #18
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    Tak mě tak napadlo, že takhle by se dalo řešit i doplňování při psaní SMS. Slovník by byl bez háčků a bez čárek. Ale zase by nebyla diakritika jinde, kde být může. Nebo mít dva slovníky a prohazovat je, ale to je nepohodlné. Nejlepší by bylo kdyby to diakritiku ořezávalo přímo při vložení slova v části psaní sms. ... Já těch smsek napíšu hodně, takže asi zatím oželím diakritiku jinde a udělám si slovník bez ní. )
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #19
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    301

    Můžete mi prosím poradit, jakým způsobem mám slovník zapnout tak aby mi fungoval a jak ho používat?
    Díííky

    Ps. Když zapnu klavesnici leng, tak mi to nabízí jen anglická slovíčka.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #20
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jul 2004
    Příspěvků
    709

    najdi si ten cz_user. Je ale možný, že ho tam nemáš. V tom případě buď instalovat novou češtinu nebo si ten jeden soubor od někoho nechat poslal
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #21
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Aug 2002
    Příspěvků
    2,193

    Citace Původně odesláno od paveluh
    Můžete mi prosím poradit, jakým způsobem mám slovník zapnout tak aby mi fungoval a jak ho používat?
    Díííky

    Ps. Když zapnu klavesnici leng, tak mi to nabízí jen anglická slovíčka.
    ... musíš mít samozřejmě nainstalovánu verzi Language Extenderu, která tuto funkci podporuje (viz zde). Samotný soubor cz.user slouží jen pro ukládání (popř. zálohu) nově naučených slov. Hlavní CZ slovník je v souboru nazvaném cz.base, který samozřejmě editovat běžným způsobem nelze ...

    PavelR.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #22
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    301

    Citace Původně odesláno od PavelR.
    Citace Původně odesláno od paveluh
    Můžete mi prosím poradit, jakým způsobem mám slovník zapnout tak aby mi fungoval a jak ho používat?
    Díííky

    Ps. Když zapnu klavesnici leng, tak mi to nabízí jen anglická slovíčka.
    ... musíš mít samozřejmě nainstalovánu verzi Language Extenderu, která tuto funkci podporuje (viz zde). Samotný soubor cz.user slouží jen pro ukládání (popř. zálohu) nově naučených slov. Hlavní CZ slovník je v souboru nazvaném cz.base, který samozřejmě editovat běžným způsobem nelze ...

    PavelR.
    Stáhl jsem si verzi kterou jsi pověsil o stránku dál. Je určena pro MDA2 - tj. cab soubor s IMEI protection = není potřeba sériové číslo ale nelze instalovat na žádné jiné PDA než to, které má IMEI T-mobilu .
    Když ji mám stahnutou, tak co dál?Rozbalit v MDA a klasicky nainstalovat a pak už pujde čeština?
    A pokud ano nemá to vliv na Romku? Ptám se proto , že tematu flashovani rom nerozumím tak at s tím něco neudělám.

    Dík za odpověd.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #23
    Nováček
    Registrace
    Sep 2002
    Příspěvků
    1

    Když ji mám stahnutou, tak co dál?Rozbalit v MDA a klasicky nainstalovat a pak už pujde čeština?
    A pokud ano nemá to vliv na Romku?
    Přesně tak, ten CAB soubor se normálně nainstaluje a lokalizace by pak měla fungovat.
    Vliv na ROM by to nemělo mít žádný.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #24
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    301

    Citace Původně odesláno od slaya_cz
    Když ji mám stahnutou, tak co dál?Rozbalit v MDA a klasicky nainstalovat a pak už pujde čeština?
    A pokud ano nemá to vliv na Romku?
    Přesně tak, ten CAB soubor se normálně nainstaluje a lokalizace by pak měla fungovat.
    Vliv na ROM by to nemělo mít žádný.
    Tak jsem to nainstaloval, i když ten soubor tam byl už od začátku nainstalovaný, jen jsem to přepsal. A teď mi to pořád při psaní dává na výběr anglická slovíčka. Jak tam dostanu tu češtinu?:?
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #25
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Aug 2002
    Příspěvků
    2,193

    Citace Původně odesláno od paveluh
    Tak jsem to nainstaloval, i když ten soubor tam byl už od začátku nainstalovaný
    ... předchozí verzi CZ lokalizace je před instalací nové verze potřeba odinstalovat. Jinak se podívej, zda v Start/Nastavení/záložka Systém/Nastavení LEng máš zapnuto automatické doplňování slov ...

    PavelR.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #26
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    301

    Citace Původně odesláno od PavelR.
    Citace Původně odesláno od paveluh
    Tak jsem to nainstaloval, i když ten soubor tam byl už od začátku nainstalovaný
    ... předchozí verzi CZ lokalizace je před instalací nové verze potřeba odinstalovat. Jinak se podívej, zda v Start/Nastavení/záložka Systém/Nastavení LEng máš zapnuto automatické doplňování slov ...

    PavelR.
    žádné automatické doplnování slov tam nevidím. Je tam jen vypnout leng, to neni zaškrklé, pak tam je vypnout překlad prostředí a to taky neni zaškrknuté.A na záložce soft klavesnice je zaškrtnuté vypnout Gestures.
    To automaické doplnování tam nevidím.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #27
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Aug 2002
    Příspěvků
    2,193

    Citace Původně odesláno od paveluh
    žádné automatické doplnování slov tam nevidím. Je tam jen vypnout leng, to neni zaškrklé, pak tam je vypnout překlad prostředí a to taky neni zaškrknuté.A na záložce soft klavesnice je zaškrtnuté vypnout Gestures.
    To automaické doplnování tam nevidím.
    ... pokud máš nainstalovánu správnou verzi LEngu (s řádnou odinstalací té předchozí) je záložka doplňování slov úplně poslední (až za záložkou Další). Mimochodem jaký máš build (v pravo dole záložka LEng)? ...

    PavelR.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #28
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    301

    Citace Původně odesláno od PavelR.
    Citace Původně odesláno od paveluh
    žádné automatické doplnování slov tam nevidím. Je tam jen vypnout leng, to neni zaškrklé, pak tam je vypnout překlad prostředí a to taky neni zaškrknuté.A na záložce soft klavesnice je zaškrtnuté vypnout Gestures.
    To automaické doplnování tam nevidím.
    ... pokud máš nainstalovánu správnou verzi LEngu (s řádnou odinstalací té předchozí) je záložka doplňování slov úplně poslední (až za záložkou Další). Mimochodem jaký máš build (v pravo dole záložka LEng)? ...

    PavelR.
    Tak build je 3775 a ted jsem našel i tu poslední záložku. V ní ma zaškrtnuté obě dvě položky. A kpokud mám odinstalovat původní leng tak jak na to?
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #29
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Aug 2002
    Příspěvků
    2,193

    Citace Původně odesláno od paveluh
    Tak build je 3775 a ted jsem našel i tu poslední záložku. V ní ma zaškrtnuté obě dvě položky. A kpokud mám odinstalovat původní leng tak jak na to?
    ... V Odebrat programy, položka Language Extender. Je šance, že i přesto, že jsi přeinstaloval starou verzi novou, proběhne odebrání korektně. Pak zkus nainstalovat novou verzi znovu.

    PavelR.
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #30
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    301

    Tak už to pracuje ok.Stálo mě to sice hard reset ale jde to. Díky Pavle R.)
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 2 z 3 PrvníPrvní 123 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Všechno na východ od Prahy je Asie
    Od Zdenek Malinsky v sekci Off topic diskuze
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 13-07-2008, 19:28
  2. Sprite Backup 6.0 - nově i pro všechny zařízení s WM 6
    Od Zdenek Malinsky v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 21-03-2008, 17:28
  3. Pár dotazů pro pokročilé uživatele MDA2
    Od jospo_ce4you v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 14-01-2005, 23:45