Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 7 123 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 100

Téma: HTC Touch Pro - Nová oficiální ROM ke stažení

  1. #1
    Čestný člen Avatar uživatele Pavel Koza
    Registrace
    Aug 2000
    Příspěvků
    4,831

    Na webu HTC se dnes objevila nová verze ROM pro zařízení HTC Touch Pro. Má uvedenou verzi 5.05.401.1, což je úplně jiné číslo, než bych čekal, ale asi ví, co dělají. Instalační soubor má 117 MB a ke stažení je zde, jako obyčejně musíte vyplnit SN ze štítku pod baterií.

    POZOR - tato ROM je pravděpodobně určena pouze pro zařízení bez instalované češtiny Sunnysoft InterWrite, pokud ji nahrajete na zařízení, o lokalizaci přijdete!

    Opravy by měly být následující:

    1. V některých situacích se zdá být displej jakoby prasklý (tohle je SW problém???)
    2. V některých případech selhává automatické ostření.
    3. V některých situacích je náhled po pořízení fotografie pouze černý.
    4. V některých situacích zařízení zatuhne během spouštění TouchFLO 3D.
    5. Během ukončování hovoru může docházet k prodlevám.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Občasný diskutér
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    99

    Pro ty co jim to nejde stáhnout z oficiálních stránek.

    _HTC Touch Pro_RUU_Raphael_HTC_Europe_5.05.401.1_R_Radio_Sign ed_Raphael_52.58.25.30_1.11.25.01_Ship.exe

    HTC Europe - 56,6MB
    http://www.edisk.cz/stahni/97713/_HTC_Touch_Pro_RUU_Raphael_HTC_Europe_5.05.401.1_R _Radio_Signed_Raphael_52.58.25.30_1.11.25.01_Ship. _56.67MB.html

    HTC Europe2 - 117MB
    http://www.edisk.cz/stahni/02958/_HTC_Touch_Pro_RUU_Raphael_HTC_Europe_5.05.401.1_R _Radio_Signed_Raphael_52.58.25.30_1.11.25.01_Ship2 _117.99MB.html

    ...jaký je v tom rozdíl nevím.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Občasný diskutér
    Registrace
    May 2007
    Příspěvků
    81

    nevitet jak to udelat abych neprisel o cestinu? Zrychlila se i tato rom?
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Občasný diskutér
    Registrace
    Aug 2008
    Příspěvků
    134

    Zrychlila a musis pockat kym bude uvolnena aj s cestinou.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Nov 2011
    Příspěvků
    0

    S tou češtinou by mě to také zajímalo - můžu provést nyní upgrade na tuto anglickou a až bude uvolněna verze s češtinou, tak ji nahrát? Bude to nějak kontrolovat stávající verzi nebo jaká jsou pravidla pro upgrade počeštěných zařízení?
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Občasný diskutér
    Registrace
    Nov 2006
    Příspěvků
    104

    Ta povodna cestina(v mojom pripade SK) funguje bez problemov, aspon som na nic zatial neprisiel,
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Nallim
    S tou velikostí fakt nevím, teď jsem stáhnul novou ROM ze tří lokací (Europe, Europe2, US), všechny mají naprosto stejnou velikost (123*719*729 bajtů) a jsou binárně naprosto shodné, možná chyba při stahování? Zkoušel jsi ten menší soubor rozbalit ve WinRaru?
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Občasný diskutér
    Registrace
    May 2007
    Příspěvků
    81

    Není nahodou počeštění zavislé na aplikaci sunnysoft interwrite ? dnes jsem do sunnysoftu psal tak jsem zvedav co mi odepisi zda se vztahuje pocesteni na oficialni rom.jinak se chci zeptat jestli flashovani originalni rom je stejne jako je tu na foru popsano nebo staci spustit ten exe soubor?
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    Nov 2011
    Příspěvků
    0

    Pro majitele nebrandovaných kousků s orig. ROM spočívá flashování této nové ROM pouze ve spuštění staženého exe souboru (samozřejmě Rafík musí být připojen pomocí ActiveSync a nabit na 50%+).
    Jinak by asi neměl být žádný problém ani pro přístroje s upraveným HardSPL.. (což já ale nejsem).
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Starousedlík SMob
    Registrace
    May 2005
    Příspěvků
    662

    HARD SPL to v klidu pobere. Je tam i nejnovější radio, takže při jednom flashi to máte komplet. Celkem mě prekvapila vydrz baterky, mam pocit po prvnim dni pouzivani ze je vyssi, ale muze to byt zkreslene tim, ze jsem tam pred tim mel kuchany romky.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    216

    Predvčerom som vpálil PROven 1.14a a zatiaľ max spokojnosť - viete niekto porovnať rozdiel medzi tou new Ofiko ROM a PROven 1.08 / 1.14 ?
    V Ofiko ROM asi nebudú všetky tie tweaky a utility ako v PROven že?
    Ale hlavne by ma zaujímalo porovnanie rýchlosť, stabilita a výdrž baterky. :yes: :no:
    Dikes
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Starousedlík SMob
    Registrace
    May 2005
    Příspěvků
    662

    výdrž baterky jednoznačně lepší u ofiko ROM. Utility co má proven se dají všechny normálně nainstalovat. Jediné o co přijdeš jsou skupiny v programech. Rychlostně jsou srovnatelné, ještě stačí ošetřit trochu Memmaidem. Přešel jsem na ofiko a jsem maximálně spokojen.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    216

    Mám zopár otázok- reč je samozrejme o tej včerajšej Ofiko ROM dúfam aby som si to upresnil.
    Kedy si ju tam inštalil - teda ako dlho ju testuješ.
    Je tam rozdiel v porovnaní s prvou Ofiko ROM WWE - myslím TF3D alebo soft vybavenie - niečo viac alebo menej.
    A ešte - dával si ju cez Hard SPL, alebo si tam dal pred tým origoš SPL
    Iba by som rád vedel do čoho idem, keby som sa rozhodol.
    Dikes
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Občasný diskutér
    Registrace
    May 2007
    Příspěvků
    81

    Dostal jsem odpoved od sunnysoftu ohledne ceske lokalizace jestli se da prejit nebo zda o ni prijdeme.

    Nyní mi prisla odpoved.,,Dobrý den,
    Jakmile přehrajete verzi ROM, tak o češtinu přijdete.
    Naše čeština je totiž nahraná v ROM-ce (proto jste nedostal žádné instalační medium a ani seriál number).
    Pokavaď zvolíte tuto cestu je možné, že češtinu zpět do zařízení už nedostanete.
    Dále pokavaď zvolíte tuto cestu, tak vás bude Inter Write stát 2500 Kč.
    S pozdravema
    Sunnysoft s.r.o.
    ,,


    Tak nevim co si o tom myslet. Neošefovali jste to někdo???


    Prijde se tím o záruku či ne?
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    170

    nekde na foru je navod na pocesteni Touch Pro - jde o 2 soubory ktere jsou v adresari WINDOWS, staci je vykopirovat na SD kartu a pak po FLASHNUTI je zpet naistalovat , jsou tady HTC_Raphael_5in1_EEU_ROM1.90_V02.cab
    sunnysoft_ulc_htc.cab
    ale newim jestli to bude plne podporovane pro tuto ROM - jedine zkusit a pak se uvidi
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 7 123 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 27-04-2012, 11:37
  2. Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 17-06-2011, 21:54
  3. Reakcí: 131
    Poslední příspěvek: 16-04-2009, 18:00
  4. Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 18-12-2008, 11:49
  5. Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 01-11-2007, 12:08