Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 6 z 6

Téma: Activesync - pouze castecna synchronizace..

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Feb 2009
    Příspěvků
    20

    Ahoj, netusite nekdo, proc se mi nechteji synchronizovat kontakty a ucty z ppc do pc ? hraju si s tim uz od vcerejska a nemuzu na to prijit.. na mem predchozim ppc to slo v pohode, takze vazne nechapu, kde delam chybu.. zaskrtnute mam samozrejme v activesync i kontakty, atd.. ale vzdy se jen odskrtnou pri sync, jako ze ok, ale nic se mi neprehaje..
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    Smáznout partnerství a vytvořit nové - to jsi zkoušel?
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Feb 2009
    Příspěvků
    20

    ja synchronizuju zatim jen pres kabel.. pres bt se mi to vubec nepodarilo rozchodit.. bt bych ozelel, ale to, ze se mi kontakty synchronizuji pouze s exchange serverem ale ne s PC, to me celkem stve no..
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    Neodpověděl js mi na dotaz.

    Ale asi má nastaveno na sncování s exchange serverem a ne s PC, jak jsem pochopil z textu.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Feb 2009
    Příspěvků
    20

    A kde se nastavuje jake partnerstvi?? Jinak s exchange serverem to mam nastavene ted, protoze mi to s PC nejde.. a musim minimalne jednou denne zalohovat kontakty.. jsem povercivej ale i kdyz to bylo bez sync s exchange, tak to neslo..
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    Vyřešeno? Pokud ne, můžeš popsat problém ještě jednou a pokud možno detailněji? Teď jsem to pročítal několikrát a není mi jasné, zda syncuješ s PC nebo exchange serverem atp. Zda jde o kabel nebo BT je teď podružné.
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Synchronizace s PC, ActiveSync
    Od Youzza v sekci Touch Pro2
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 09-11-2009, 12:55
  2. Activesync 4.5 - jednosměrná synchronizace
    Od fandap v sekci + Komunikace & Synchronizace
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 26-11-2007, 19:55
  3. ActiveSync - Synchronizace
    Od crapper_ce4you v sekci + Komunikace & Synchronizace
    Reakcí: 28
    Poslední příspěvek: 01-06-2007, 22:32
  4. ActiveSync synchronizace
    Od Snehulak_ce4you v sekci + Komunikace & Synchronizace
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 14-05-2006, 01:19
  5. Synchronizace, ActiveSync,
    Od Ascalabrus v sekci + Komunikace & Synchronizace
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 06-04-2004, 08:50