Uzamykani telefonu
Skousel jsem uz teho spoustu a nic nefunguje, jde mi o automaticky uzamykani telefonu po par sekundach, tak aby nemrznul jak pri S2, nebo sensor lock.
Vi nekdo jak to vyresit, bez programovani, prece jenom jde o docela obycejnou vec....
No jo, tady ma neprokantelnou vyhodu prave iphone, pred kterym jsem dal prednost Touch HD.
Dekuji, verim, ze je to resitelne bez jakykolvek narocni aplikaci.
Jaro
Vi nekdo jak to vyresit, bez programovani, prece jenom jde o docela obycejnou vec....
No jo, tady ma neprokantelnou vyhodu prave iphone, pred kterym jsem dal prednost Touch HD.
Dekuji, verim, ze je to resitelne bez jakykolvek narocni aplikaci.
Jaro
U S2U2 vypni nastaveni pri hovoru, pri zvoneni ti bude naskakovat obrazovka odemceni z Touch Flo 3D. Mam to nastavene tak abych vyuzival jen to zamykani a odemykani. Zatim funguje na 100%.
Nevím jak by to šlo s automatickým zamikáním, ale dá se i navyknout před strčením telefonu do kapsy podržet tláčítko zavěšení hovoru po dobu 2-3 sekund a zařízení se zamče. Možná to moc lidí nezná, ale je to nastavené jako default lock button.
A S2U2 se mi moc nezdá jako varianta. Je to jen graficky zatěžující záležitost. Viděl jsem to u známého a HD to dost spomalovalo, ale kdo ví kolik takových blůstek tam měl nainstalovaných ... Osobně preferuji rychlost zařízení s menším množstvím nepotřebných programů :)
A S2U2 se mi moc nezdá jako varianta. Je to jen graficky zatěžující záležitost. Viděl jsem to u známého a HD to dost spomalovalo, ale kdo ví kolik takových blůstek tam měl nainstalovaných ... Osobně preferuji rychlost zařízení s menším množstvím nepotřebných programů :)