Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 8 z 8

Téma: Nejde instalovat Sunnysoft InterWrite Small a Fullscreen - Kaiser WM 6.1

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Jan 2009
    Příspěvků
    21

    Zdravím,
    mám ROM 3.28.462.1. CSY rádio 1.65.16.25 a nejde mi tam nainstalovat Sunnysoft InterWriteSmall a Fullscreen, vždy to spadne na chybu, že se instalace nezdařila.
    Hard Reset na to nepomáhá. Stahnul jsem demo instalačky ze stránek výrobce.
    Vlastně se stejnou chybou vypadne Sunnysoft Contact...
    Poradíte jak to tam dostat?
    Děkuji všem za rady!
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Jan 2009
    Příspěvků
    21

    Aplikace instaluji z PC, přímo z WM to nejde...
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SMob Avatar uživatele htcjirka
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    1,876

    Nektere instalatory ze sunnysoft stranek delaly problem ve Vistach.Musel jsem je instalovat pod Xp.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Jan 2009
    Příspěvků
    21

    Právě že to instaluci na PC s Vista x64. Instalační programy spouštím v řežimu kompatibility Windows XP SP2 a nepomáhá to...
    Zkusím to nainstalovat na PC s XP a uvidíme...
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SMob Avatar uživatele htcjirka
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    1,876

    Tam bude urcite zakopany pes.Ani zmena rezimu na kompaktibilitu vetsinou nepomaha.Opravdu to zkus na PC s XP.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Jan 2009
    Příspěvků
    21

    Z XP to je O.K. Díky za rady... :yes:
    Sunnysoft Contacts jsou nainstalovány
    U Interwrite Small 9.1 a Fullscreen 9.5 mi nedá na výběr WM6. Je tam WM5 a stařší. Bude to fungovat, když vyberu WM5?
    Teď ještě koupit lék na full verzi...
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Starousedlík SMob Avatar uživatele htcjirka
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    1,876

    Rad jsem pomohl,kdysi jsem to resil take nekompaktibilitu Vista versus XP.
    Bude ti to fungovat ikdyz vyberes WM5,hlavne vyber spravne rozliseni displeje.
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. MIO A701 a Sunnysoft InterWrite PRO
    Od trtsoft_ce4you v sekci Mio
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 21-10-2007, 10:04
  2. Sunnysoft InterWrite PRO 9.1 na HTC TyTN
    Od Matrix44 v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 10
    Poslední příspěvek: 02-08-2007, 21:46
  3. h6340 a sunnysoft interwrite
    Od marek.cihar v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 12-12-2005, 08:53
  4. upgrade cestiny interWrite 8.6 od sunnysoft - NEJDE!
    Od GROOVEMAN_ce4you v sekci Fujitsu Siemens Computers
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 05-06-2005, 15:27