Po instalacii novsej verzie Skypu - 2.5 som zacal mat problemy s prihlasenim sa cez GPRS. So starsou verziou som nemal problem sa pripojit aj cez GPRS.
Problem je ze ani po hard resete a instalovani povodnej - starsej verzie (ktora pred tym fungovala korektne, dokonca sa aj volat dalo celkom OK) sa uz cez GPRS neviem do Skypu prihlasit. Skype sa pripaja, ale neprihlasi sa, hodi: Unable to connect to Skype network. Please check your network connection. Problem s nastavenim by ale nemal byt, nakolko Opera mi funguje normalne.
Dakujem za radu.
Problem je ze ani po hard resete a instalovani povodnej - starsej verzie (ktora pred tym fungovala korektne, dokonca sa aj volat dalo celkom OK) sa uz cez GPRS neviem do Skypu prihlasit. Skype sa pripaja, ale neprihlasi sa, hodi: Unable to connect to Skype network. Please check your network connection. Problem s nastavenim by ale nemal byt, nakolko Opera mi funguje normalne.
Dakujem za radu.
Taky jsem si toho všiml,a myslím si že je to tou novou verzí,prostě v té starší byla možnost před připojením vybrat možnost : buď GPRS,3G nebo WIFI . Teď to tam už není,pokud na tom stále trváš,nainstaluj si tu starší verzi,není v nich až takový rozdíl,teda až na to GPRS.....
Troufl bych si oponovat.
v2.5 téměř vůbec nevynechává, kvalita zvuku je znatelně lepší. Přes GPRS vůbec netelefonuji, wifi is the best!
v2.5 téměř vůbec nevynechává, kvalita zvuku je znatelně lepší. Přes GPRS vůbec netelefonuji, wifi is the best!
2 permar - ano to som si vsimol. Staru verziu mam opat nainstalovanu, ale uz sa proste cez GPRS nepripojim a neviem preco.. Pred tym mi to chodilo v poriadku.
...jo wifi je lepsie, ale ked ho nemam pokryte tam kde prave som tak je mi na 2 veci... :D P535 nema EDGE a GPRS prestalo po instalacii 2.5 verzie fungovat, len neviem preco..:((
...jo wifi je lepsie, ale ked ho nemam pokryte tam kde prave som tak je mi na 2 veci... :D P535 nema EDGE a GPRS prestalo po instalacii 2.5 verzie fungovat, len neviem preco..:((
Zda sa ze mam vyrieseny problem. instalova som nejaku staru verziu Skypu, co bola na pribalenom CD k Asusu.Ttusim je to 2.1.0 nieco.. Vymazal a nanova rucne zadal vsetky nastavenie GPRS, MMS, WAP.. Skype som skusal 2x, zakazdym isiel. Teraz je ale porblem s odpajanim GPRS co riesim v inej casti fora..
Radost predcasna.... Skype opat nejde :(( Uz to vidim iba na prefleshovanie ROM-ky a potom uvidim co sa udeje...
Vsimol som si, ze ked sa skusam dostat na Skype tam max rychlost je 3 Kbit/s. Co je evidentne malo. Ked surfujem (Opera) tak to ide bezne okolo 20 dokonca 56 Kbit/s. Data o rychlosti su z GPRS Monitor (SPB). Mate nejake napady? :?
Pokud se skype používá jen jako IM, je GPRS bohatě dostačující, pokud ho chceš využívat jako VoIP bývá problém i na EDGE, leckdy i na UMTS - tedy problém je především v nízké odchozí rychosti = ty slyšíš, ale protistrana nerozumí, co říkáš.
Suhlasim, zvykol som ho pouzivat ako IM ked som bol v terene bez PC/NB. S telefonovanim bol problem. Stve ma IM, ktore mi chyba... :?