Flash nove romky a co nejsnadnejsi reinstal vsech aplikaci a nastaveni
Ma tu nekdo napad na nejakou lepsi cestu jak to vsechno vyresit nez po naflashovani nove rom absolvovat nekolikahodinovou instalaci a nastavovani vsech aplikaci?
Pripadne, je u nove rom take pozorovatelny zjednoduseni animaci v TF3D (ktereho jsem si oproti puvodnim nekolika romkam) vsiml u Diamonda ktery byl koupeny na podzim s ceskou rom?? Sam mam Anglickou rom naposledy aktualizovanou cca v srpnu.
EDIT
Tim lepsim zpusobem jsem mel na mysli neco na zpusob "zaloha-obnoveni"
Stačilo jen kliknout na tlačítko Upravit
Pripadne, je u nove rom take pozorovatelny zjednoduseni animaci v TF3D (ktereho jsem si oproti puvodnim nekolika romkam) vsiml u Diamonda ktery byl koupeny na podzim s ceskou rom?? Sam mam Anglickou rom naposledy aktualizovanou cca v srpnu.
EDIT
Tim lepsim zpusobem jsem mel na mysli neco na zpusob "zaloha-obnoveni"
Stačilo jen kliknout na tlačítko Upravit
Myslím, že většina backup manažerů toto umí, lépe řečeno to uživatelům slibuje.
Osobně dávám přednost manuálnímu zálohování (takto jde vyexportovat nastavení různých softů), sync PIM a pak hlavně čisté instalaci. Alespoň to člověka přinutí neistalovat si každou blbůstku, kterou najde na netu, ale jen a pouze to, ce není v ROMce nebo je, ale pro naší potřebu nedostačuje.
Osobně dávám přednost manuálnímu zálohování (takto jde vyexportovat nastavení různých softů), sync PIM a pak hlavně čisté instalaci. Alespoň to člověka přinutí neistalovat si každou blbůstku, kterou najde na netu, ale jen a pouze to, ce není v ROMce nebo je, ale pro naší potřebu nedostačuje.
Fakt je ten ze mam ted diamondika celkem slusne vyladenyho a dost si kvuli tomu rozmyslim instalaci nove romky. Mozna to s tim zalohovacem co dava HTC zdarma zkusim. Vetsinu aplikaci mam totiz v InternalMemory, takze o ne neprijdu a na tom zalohovacim softu bude jen nakopirovat zpatky do win zastupce a nejaka ta nastaveni kterym nerozumim.
V tom pripade jsem se chtel tedy vyptat jestli uz ma nekdo zkusenost s posledni anglickou romkou pro diamonda. Sam ted mam 1.37.401.3 WWE a tak nemuzu pouzivat napriklad aplikaci na kalibraci Gsenzoru atp. Zajimalo by me zda je rychlejsi a zda to neni dosazeno pouze tim ze osekali animace v TF3D. Vim bude to znit infantilne ale to by me docela zamrzelo.
V tom pripade jsem se chtel tedy vyptat jestli uz ma nekdo zkusenost s posledni anglickou romkou pro diamonda. Sam ted mam 1.37.401.3 WWE a tak nemuzu pouzivat napriklad aplikaci na kalibraci Gsenzoru atp. Zajimalo by me zda je rychlejsi a zda to neni dosazeno pouze tim ze osekali animace v TF3D. Vim bude to znit infantilne ale to by me docela zamrzelo.